Streetdance. Foto: Megashop

Streetdance-sällskap flyttar till Bagis

I samband med renoveringarna av Kulturhuset får streetdance-verksamheten Megashop flytta till Bagarmossen.

  • Publicerad 13:22, 11 jan 2019

Megashop är en gratis dansträning öppen för alla, erfarna som nya dansare i alla åldrar. Från och med söndag den 13 januari har den flytta till Bagarmossens Folkets hus.

– Det känns kul. Jag tror att det är ett bra ställe att vara på, säger Martina Aarre-Ahtio, en av danscoacherna på Megashop.

Alla hjälper alla

Här finns ingen ledare som håller i träningen, istället är det coacher på plats som hjälper till och ger inspiration. Konceptet går under namnet "each one teach one", som innebär att de uppmuntrar folk att hjälpa varandra.

– Alla kommer dit och tränar på sina egna grejer. Man kan linka ihop med en annan dansare och har man problem kan man be andra om hjälp. Därför blir det väldigt bra stämning på plats, det är väldigt kravlöst, säger hon.

Megashop håller till i Bagarmossen fram till juni. Den som vill vara med är välkommen in. Det är drop in som gäller.

– Alla är välkomna in och titta förbi så kommer man nog bli sugen att testa på.

Streetdance. Foto: Megashop

Megashop

Var? Bagarmossens folkets hus

När? Varje söndag mellan kl.14-17

Fri entré för alla, ingen föranmälan krävs

29 miljoner ska öka tryggheten på gator och torg

Nyheter ✓Alla områden som får pengar ✓Belysning ✓Insatser mot illegala bosättningar På onsdagseftermiddagen väntas 23 projekt, som syftar till att skapa en tryggare utemiljö i Stockholm, beviljas pengar ur stadens trygghetsfond. Totalt avsätts drygt 29 miljoner kronor. Men...onsdag 19/6 16:33

KIart: Nya bostäder byggs längs Örbyleden

Nyheter "Bidrar till en tryggare och mer urban närmiljö för de boende" Nu har det planerade bygget av 380 lägenheter längs en av stadens mest trafikerade leder, Örbyleden, vid Bandhagen klubbats av fullmäktige.onsdag 19/6 15:57