Foto: Mostphotos

Stulen Mazda - Inbrott i villa - inbrott i bil

Någon gång under natten har en bil stulits i Skokloster. En villa har i helgen haft påhälsning av tjuvar liksom en bil parkerad vid Lidl.

  • Publicerad 11:37, 18 mar 2019

Vi börjar i Skokloster.

Där stals en grå Mazda 6 kombi med registreringsnumret UGJ951 under natten mellan söndag och måndag.

Inga misstänkta finns för stölden, men polis spanar efter bilen.

Vidare till trakterna kring Kraftleden. Där begicks ett inbrott i en villa på Vargvägen medan ägarna var bortresta.

Grannen som var husvakt upptäckte på lördagen att ett fönster stod öppet och kunde konstatera att någon varit inne i huset.

Polis har gjort teknisk undersökning på platsen, men eftersom villaägaren är bortrest finns ännu inga uppgifter om vad som stulits.

Att parkera på en pendlarparkering i Bålsta över natten kan ha sina risker. Det fick en bilägare erfara i lördags. Bilen hade stått där sedan fredagskvällen. Okända gärningsmän hade krossat rutan på passagerarsidan och stulit kläder, parfym och en telefon som fanns i bilen.

Skokloster hoppas på 10 000 motorvurmare

Stockholmstidningen Gasoline Magazine arrangerar en stor motorträff den 25–26 maj. Där allt ifrån gamla bilar till nya båtar kommer visas upp. Folk kommer krylla runt Skokloster Hotell i Håbo kommun...söndag 19/5 1:15

Nya torget: ”Ska blomma överallt”

”Grått och trist”, ”en riktig gråzon”, ”en stenöken”. Kungsängenborna uttrycker besvikelse över sitt nya torg, men Linda Edgren på kommunen lovar att det kommer att grönska.lördag 18/5 15:15

Senaste numret

Bålstabladet
Stockholm Direkt