Foto: Mostphotos

Stulen Mazda - Inbrott i villa - inbrott i bil

Någon gång under natten har en bil stulits i Skokloster. En villa har i helgen haft påhälsning av tjuvar liksom en bil parkerad vid Lidl.

  • Publicerad 11:37, 18 mar 2019

Vi börjar i Skokloster.

Där stals en grå Mazda 6 kombi med registreringsnumret UGJ951 under natten mellan söndag och måndag.

Inga misstänkta finns för stölden, men polis spanar efter bilen.

Vidare till trakterna kring Kraftleden. Där begicks ett inbrott i en villa på Vargvägen medan ägarna var bortresta.

Grannen som var husvakt upptäckte på lördagen att ett fönster stod öppet och kunde konstatera att någon varit inne i huset.

Polis har gjort teknisk undersökning på platsen, men eftersom villaägaren är bortrest finns ännu inga uppgifter om vad som stulits.

Att parkera på en pendlarparkering i Bålsta över natten kan ha sina risker. Det fick en bilägare erfara i lördags. Bilen hade stått där sedan fredagskvällen. Okända gärningsmän hade krossat rutan på passagerarsidan och stulit kläder, parfym och en telefon som fanns i bilen.

Håll i mobiltelefonerna!

En våg av mobiltelefonstölder tycks gå genom området. Under måndagen skedde tre liknande fall. – Vi undersöker möjligheten att stölderna kan ha ett samband, säger Åsa Bergfors på polisen.tisdag 2/6 10:23

De öppnar – mitt i krisen

"Bålstaborna verkar må rätt bra" Två veckor innan coronakrisen skrev de på hyresavtalet. Nu öppnar bröderna C-H och CG Forsbeck sitt nya burgarställe i Håbo.måndag 1/6 15:41

Sport

    Senaste numret

    Bålstabladet
    Stockholm Direkt