Succé för gratisfestivalen på Lilla Essingen

En succé. Så sammanfattar Oscar Properties helgens festival som lockade flera tusen till Lilla Essingen – och även drog in intresseanmälningar till det kommande byggprojektet.

  • Publicerad 15:13, 19 jun 2018

Det var i lördags som den nya, gratis, musikfestivalen Primus Park, som anordnades av byggbolaget Oscar Properties tillsammans med Popaganda hölls i östra Luxparken. Festivalen med samma namn som byggbolagets kommande bostadsprojekt på platsen var ett sätt att "få fler att upptäcka den här delen av Lilla Essingen", enligt Oscar Properties. Hur det gick? Succé om man frågan byggbolaget.

Oscar Properties nya knep: Bjudfestival

Cirka 4 400 besökare kom under dagen för att ta del av musik, mat, boule – och information kring kommande bygge.

– Vi är mycket nöjda, festivalen lockade många besökare som njöt av musik, mat och aktiviteter i parken. Det var extra roligt att se att det var en så blandad publik, säger Malin Sparf Rydberg, pressansvarig på Oscar Properties.

Enligt henne var det många som också var nyfikna och ville veta mer om området och bostadsplanerna. Under året är tanken att säljstarta projektet.

Var det någon som intresseanmälde sig för en kommande bostad? 

– Ja, det var flera som anmälde sitt intresse för projektet på vår webbsajt både under och efter festivalen, säger Malin Sparf Rydberg.

VÄLBESÖKT. Endagsfestivalen Primus Park lockade drygt 4 000 besökare enligt arrangören Oscar Properties. Foto: Paulina Torbjörnsen

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Snart börjar sprängningarna vid Slussen

Nyheter Klart för byggstart av omstridda bussterminalen i Katarinaberget Klart för skott. Skott kommer. Snart dånar det i Katarinaberget när staden sätter igång bygget av den nya bussterminalen.onsdag 26/9 13:37

Nytt torg och flera krogar i Götgatsbacken

Nyheter Så blir omstridda renoveringen 60-talskåken i hörnet Götgatan-Sankt Paulsgatan får nytt liv när hela byggnaden nu totalrenoveras. På menyn står bland annat flera nya restauranger.onsdag 26/9 12:20