Succé för gratisfestivalen på Lilla Essingen

En succé. Så sammanfattar Oscar Properties helgens festival som lockade flera tusen till Lilla Essingen – och även drog in intresseanmälningar till det kommande byggprojektet.

  • Publicerad 15:13, 19 jun 2018

Det var i lördags som den nya, gratis, musikfestivalen Primus Park, som anordnades av byggbolaget Oscar Properties tillsammans med Popaganda hölls i östra Luxparken. Festivalen med samma namn som byggbolagets kommande bostadsprojekt på platsen var ett sätt att "få fler att upptäcka den här delen av Lilla Essingen", enligt Oscar Properties. Hur det gick? Succé om man frågan byggbolaget.

Oscar Properties nya knep: Bjudfestival

Cirka 4 400 besökare kom under dagen för att ta del av musik, mat, boule – och information kring kommande bygge.

– Vi är mycket nöjda, festivalen lockade många besökare som njöt av musik, mat och aktiviteter i parken. Det var extra roligt att se att det var en så blandad publik, säger Malin Sparf Rydberg, pressansvarig på Oscar Properties.

Enligt henne var det många som också var nyfikna och ville veta mer om området och bostadsplanerna. Under året är tanken att säljstarta projektet.

Var det någon som intresseanmälde sig för en kommande bostad? 

– Ja, det var flera som anmälde sitt intresse för projektet på vår webbsajt både under och efter festivalen, säger Malin Sparf Rydberg.

VÄLBESÖKT. Endagsfestivalen Primus Park lockade drygt 4 000 besökare enligt arrangören Oscar Properties. Foto: Paulina Torbjörnsen

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.