Succé för Kungsholmens nya loppis

En succépremiär. Folk vallfärdade för att fynda på Kungsholmstorgs nya loppis.

  • Publicerad 10:32, 21 maj 2018

Igår, söndag, var det dags för debut för Kungsholmstorgs egna loppis. Och den verkade vara efterlängtad. Det strömmade in folk under hela öppettiden. Hos arrangörerna var man supernöjda med det stora intresset och kallar det "en fyndfest av sällan skådat slag". Enligt Maria Wiberg,en av delägarna på arrangören Stockholmsmarknader, var det uppskattningsvis runt 4 000 personer som kom och gick under dagen.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

– Det var verkligen så himla glatt och folk var pratsugna. Dels tycker man att det är kul med loppis men dels blir det också en samlingspunkt där man träffar på grannar till exempel. Folk var så himla glada och berättade för oss att det var så kul att det var en loppis, säger hon.

Nu jobbar man vidare med de kvarvarande tillfällena i vår, men det finns bara ett fåtal platser kvar, och snart planerar man att öppna bokningen för i höst. Och nu ska man även kolla om det går att utöka något.

– Det finns några platser kvar till de två sista tillfällena i vår men det är inte särskilt många. Nu ska vi se om vi kan få in ytterligare några platser just för att så många vill vara med, säger Maria Wiberg.​

Kungsholmstorgs nya loppis hade mängder av besökare under söndagen. Foto: Emma Perning

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här öppnar en sydvietnamesisk krog i City

Nyheter Populärt kök ynglar av sig För drygt ett och ett halvt år sedan slog Eatnam upp portarna på Odenplan. Nu ynglar det sydvietnamesiska stället av sig i City.tisdag 23/10 19:30