Loppisdags! På söndag är det loppis på Kungsholmstorg igen. Foto: Emma Perning

Succéloppis tillbaka på Kungsholmstorg

Nu på söndag drar söndagsloppisarna på Kungsholmstorg åter i gång. Under hela augusti och september kan den som är sugen fynda på torget. Dessutom finns platser kvar för den som vill bli av med prylar.

  • Publicerad 10:41, 1 aug 2018

Loppisen på Kungsholmstorg har haft semester men är snart åter i gång. På söndag 5/8 mellan 11 och 15 är det dags och sedan håller den på varje söndag i augusti och september.

För den som är sugen på att sälja finns platser kvar till varje tillfälle. Att hyra en plats kostar 200 kronor. Man får sälja "allt som är lagligt", dock inte mat eller dryck.

Tidigare i sommar gjorde loppisen succé och det var fullbokat varenda tillfälle.

Succé för Kungsholmens nya loppis

– Det känns jättekul att komma i gång igen, det var så himla lyckat i försomras. Det brukar kunna finnas lite platser kvar så här i början av sensommaren, säger Maria Wiberg på Stockholmsmarknader.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här byggs nya bron till Djurgården

Nyheter Då ska den vara klar Bygget av Folke Bernadottes bro som ska länka ihop norra och södra Djurgården är nu igång.söndag 21/10 9:02

Koreansk snabbmatskedja öppnar i Vasastan

Nyheter Vill starta 20 nya restauranger i Stockholm inom två år Hemliga familjerecept och koreanskinspirerad mat. Nu öppnar Kimchistan på Tegnérgatan.lördag 20/10 10:00