Foto: Wikimedia Commons

Supen bilist slank ner i diket

Man i 50-årsåldern misstänkt för grovt rattfylleri.

  • Publicerad 10:03, 14 sep 2018

Gröngarn, Enköping
Tisdag 11 september
Inbrott. Någon gång mellan den 9 och 11 september har det varit inbrott i en redskapsbod vid Gröngarns kolonilotter. Det som saknas är en eldriven häcksax, en bensindriven röjsåg, en kolgrill och utemöbler.

Märsön, Enköping
Torsdag 13 september
Klockan 19.00
Rattfylleri. Vid 19-tiden på torsdagen körde en bilist ner i diket på Märsön. Polis som kom till platsen såg att föraren, en man i 50-årsåldern, visade tecken på att vara alkoholpåverkad. Mannen fick följa med på provtagning och är nu misstänkt för grovt rattfylleri.

E18, Bålsta
Torsdag 13 september
Klockan 08.45
Drograttfylleri. På torsdagsmorgonen stoppade polisen en bil på E18 vid Bålsta. Föraren, en man i 30-årsåldern, visade tecken på att vara narkotikapåverkad och hade även en del narkotika med sig. En passagerare, en man i 25-årsåldern, visade också tecken på att vara narkotikapåverkad. Männen fick göra så kallade snabbtest som visade att de hade flera narkotikaklassade substanser i sina kroppar.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.