Övermålat. Dif-emblemen är nu övermålade med svart färg. Foto: privat

Svaret på Dif:s Södermalms-hån

I fredags var graffitiväggen i Tantolunden täckt med flera ditmålade Djurgårdsemblem, följt av texten: ”God morgon Södermalm”. Nu har någon svarat – genom att måla över alla Dif-symboler.

  • Publicerad 16:04, 5 feb 2018

Det var i fredags morse som någon eller några lämnade en Djurgårds-hälsning – mitt på Södermalm.

Förbipasserande möttes av att graffitiväggen i Tantolunden var täckt med ditmålade Djurgårdsemblem, följt av texten: ”God morgon Södermalm”.

– Haha, väldigt snyggt om du frågar mig. Det är genomarbetat och måste tagit tid att få till den trevliga hälsningen, sade en inbiten Djurgårdssupporter till StockholmDirekt, som vill vara anonym, i fredags.

Nu har någon svarat på meddelandet, som riktats mot den Hammarbypräglade stadsdelen. Kort efteråt målades Dif-loggorna över med svart färg. Hälsningen stod dock kvar.

Kaxiga Djurgårdshälsningen mitt i Bajenland

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

DJURGÅRDSLAND? Tantolunden i Södermalm pryddes av en hälsning från Djurgårdsfans. Foto: Privat

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.