Systembolaget uppgraderar butiken i Bålsta C

Det har ryktats om att Systembolaget ska lämna Bålsta centrum. Så kommer det inte att bli. Tvärtom uppgraderar man nu butiken och förlänger dessutom avtalet med tio år.

  • Publicerad 09:14, 27 jun 2019

Det har mest handlat om vilka butiker som kommer att lämna Bålsta Centrum den senaste tiden. Sedan det blev klart att Ica Kvantum försvinner har det dessutom ryktats att en av de viktigaste aktörerna, Systembolaget, skulle lämna och hamna i samma område som Ica Maxi. Det har dementerats från centrumägaren Grosvenor och nu står det klart att ryktet var grundlöst.

Det blir nämligen precis tvärtom. Via ett pressmeddelande kommunicerar Systembolaget nu att man istället uppgraderar butiken och förlänger sitt avtal med centrum med tio år.

– Systembolaget är en viktig service som säkerställer en levande stadskärna. Vi arbetar fokuserat med att stärka sävål Bålsta Centrum som Burlöv Center som levande och naturliga mötesplatser för samtliga i upptagningsområdet, säger Carl Strufve, Director Nordics på Grosvenor Europe.

Uppgraderar. Systembolaget blir kvar i Bålsta Centrum i minst tio år ytterligare och uppgraderar dessutom butiken. Foto: Grosvenor

Senaste numret

Bålstabladet
Stockholm Direkt