Prisad. Mary Juusela, grundare Lika Olika-metoden. Foto: Åsa Olsson

"Ta aldrig skit från någon" – ett framgångsrecept

Bålstadottern Mary Juusela prisas för sitt sätt att driva företag. Att gå sin egen väg. – Ta aldrig skit från någon. Vare sig du har Adhd, annan hudfärg, dyslexi eller något annat som är annorlunda. Det handlar om att minska rädsla och fientlighet, säger Mary.

  • Publicerad 13:29, 20 nov 2017

Mary Juusela och hennes företag Lika Olika Metoden är stjärnor i Norra Stockholm. Det stod klart efter att Upplands-Brobon förra veckan tog hem priset som årets stjärnföretagare i Norra Stockholm.

Priset fick hon för sin unika affärsmodell och hennes sätt att driva företaget på.

– Det känns fräscht och roligt. Jag är otroligt glad för den här utmärkelsen. Och syns man inte, finns man inte, det här ger mig en chans att hjälpa ännu fler, säger Mary Juusela och tillägger:

– Jag vet att det är många skolor och företag jag jobbat med som varit inne och röstat. Det värmer extra mycket, i och med att det är ett betyg på att de verkligen uppskattat det jag gjort.

Tävlingen, Årets Stjärnföretagare, avgörs i 14 städer varje år, och vinnaren i varje stad går till Sverigefinal i Stockholm, där Mary nu får göra upp om titeln ”Sveriges Stjärnföretagare 2017” med 13 andra lokala vinnare från hela Sverige. Finalen äger rum den 28 november. En tävling Mary kommer att kämpa för att ta hem.

– Jag ska ringa alla jag jobbat med och alla mina vänner och be dem rösta om de gillar vad jag gör. Jag tänker ta mig den tiden. Det är teamwork det handlar om. Och jag har ju lärt känna mycket folk under åren. Jag bor i Upplands-Bro, jobbar i Järfälla, men är från Bålsta, så det känns som om jag har många kopplingar, framför allt i den här.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Marcus blir kommunens nya näringslivschef

Marcus Nybom blir Upplands-Bros nya näringslivschef. Den 25 mars tar han över posten.fredag 18/1 16:00

Senaste numret

Bålstabladet