Vinnare. Täby Centrum tog hem segern när stockholmarnas favoritcentrum skulle utnämnas. Foto: Pressbild

Täby Centrum - favoriten bland stockholmarna

En undersökning över Stockholmarnas favoritcentrum blev en jämn kamp. Men till slut visade det sig att Täby Centrum kammade hem titeln som favoritköpcentrumet.

  • Publicerad 09:23, 18 jan 2019

Enligt en undersökning som kund-, varumärkes- och medarbetarundersökningsföretaget Evimetrix har gjort, visar att Täby Centrum är det köpcentrum som stockholmarna är mest nöjda med. 1800 personer i Storstockholm har svarat på en webbenkät där de fått uttala sig om totalt 50 centrumanläggningar.

– Skillnaden mellan de bästa köpcentrumen och övriga kommer bara att bli större och tydligare. Vi fortsätter att erbjuda våra besökare mer än bara en shoppingupplevelse, säger Lars-Åke Tollemark, Managing Director Nordic, Unibail-Rodamco-Westfield, fastighetsägare, i ett pressmeddelande.

Jämnt lopp

Men bara 0,1 betygsenheter skilde centrumet ifrån tvåan, Mall of Scandinavia. Samma sak gällde förra året, då Mall of Scandinavia kammade hem förstaplatsen och Täby Centrum kom tvåa. I år gick tredjeplatsen till Nacka Forum.

Täby Centrum vann även kategorin ”Kommun-/regioncentrum”.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Efter snöröjningskaoset i Täby – politikerna kräver bättring

Nyheter Tusentals felanmälningar har kommit in Under denna säsong har över 2300 felanmälningar gjort på vinterväghållningen. Nu kräver styrande politiker att Peab, som sköter snöröjningen, bättrar sig.fredag 15/2 16:40

Oro på Norrortsstall efter dödlig hästsmitta

Nyheter "Det är en katastrof det som har hänt" Det dödliga hästviruset som drabbat en ridskola i Åkersberga tycks ännu inte ha spridits till grannkommunerna. Men oron är stor på många stall.fredag 15/2 16:30