Vinnare. Täby Centrum tog hem segern när stockholmarnas favoritcentrum skulle utnämnas. Foto: Pressbild

Täby Centrum - favoriten bland stockholmarna

En undersökning över Stockholmarnas favoritcentrum blev en jämn kamp. Men till slut visade det sig att Täby Centrum kammade hem titeln som favoritköpcentrumet.

  • Publicerad 09:23, 18 jan 2019

Enligt en undersökning som kund-, varumärkes- och medarbetarundersökningsföretaget Evimetrix har gjort, visar att Täby Centrum är det köpcentrum som stockholmarna är mest nöjda med. 1800 personer i Storstockholm har svarat på en webbenkät där de fått uttala sig om totalt 50 centrumanläggningar.

– Skillnaden mellan de bästa köpcentrumen och övriga kommer bara att bli större och tydligare. Vi fortsätter att erbjuda våra besökare mer än bara en shoppingupplevelse, säger Lars-Åke Tollemark, Managing Director Nordic, Unibail-Rodamco-Westfield, fastighetsägare, i ett pressmeddelande.

Jämnt lopp

Men bara 0,1 betygsenheter skilde centrumet ifrån tvåan, Mall of Scandinavia. Samma sak gällde förra året, då Mall of Scandinavia kammade hem förstaplatsen och Täby Centrum kom tvåa. I år gick tredjeplatsen till Nacka Forum.

Täby Centrum vann även kategorin ”Kommun-/regioncentrum”.

Täby FC i final i Globen – för första gången

Nyheter "Det är fantastiskt roligt att motbevisa alla" Täby FC gjorde det omöjliga och slog oslagbara Iksu i sista semifinalmatchen i högsta ligan i innebandy. Nu väntar en tuff finalmatch.tisdag 23/4 17:08

Rasmus från Kårsta har Sveriges tredje snyggaste epa

Nyheter Vann pris på stor fordonsmässa När de snyggaste epa-traktorerna skulle utses på Skandinaviens största bil- och mc-show i helgen kom epan som Kårstabon Rasmus Åkerberg byggt på tredje plats.tisdag 23/4 16:38