Vinnare. Täby Centrum tog hem segern när stockholmarnas favoritcentrum skulle utnämnas. Foto: Pressbild

Täby Centrum - favoriten bland stockholmarna

En undersökning över Stockholmarnas favoritcentrum blev en jämn kamp. Men till slut visade det sig att Täby Centrum kammade hem titeln som favoritköpcentrumet.

  • Publicerad 09:23, 18 jan 2019

Enligt en undersökning som kund-, varumärkes- och medarbetarundersökningsföretaget Evimetrix har gjort, visar att Täby Centrum är det köpcentrum som stockholmarna är mest nöjda med. 1800 personer i Storstockholm har svarat på en webbenkät där de fått uttala sig om totalt 50 centrumanläggningar.

– Skillnaden mellan de bästa köpcentrumen och övriga kommer bara att bli större och tydligare. Vi fortsätter att erbjuda våra besökare mer än bara en shoppingupplevelse, säger Lars-Åke Tollemark, Managing Director Nordic, Unibail-Rodamco-Westfield, fastighetsägare, i ett pressmeddelande.

Jämnt lopp

Men bara 0,1 betygsenheter skilde centrumet ifrån tvåan, Mall of Scandinavia. Samma sak gällde förra året, då Mall of Scandinavia kammade hem förstaplatsen och Täby Centrum kom tvåa. I år gick tredjeplatsen till Nacka Forum.

Täby Centrum vann även kategorin ”Kommun-/regioncentrum”.

Mordmisstänkt pojke kan ha lidit av allvarlig psykisk störning

Nyheter Rekommenderas genomgå större utredning Tonåringen som misstänks för mordet på en jämnårig kamrat kan få genomgå en större rättspsykiatrisk undersökning.måndag 19/8 14:31

Ingen kat(t)astrof – här går Kyrkbyns fyrbenta säkert

Nyheter KOLLA FILMEN: Gulliga tassar på övergångsstället Micke Andersson och hans son tyckte att vägen var osäker för områdets katter. Genom ett gediget arbete löste de säkerhetsfrågan genom ett speciellt övergångsställe.måndag 19/8 11:55
Stockholm Direkt