Meröppet. På fredag öppnar Täby centrum två timmar tidigare. Foto: Lotten Engbom

Täby centrums storsatsning - kör morgonshopping

Nu på fredag är det stor shoppingdag på flera platser i världen, så även i Täby, Vallentuna och Danderyd.

  • Publicerad 16:39, 20 nov 2017

På fredag är det dags för Black friday, en stor shopping- och readag som härstammar från USA. Även i Norrort blir det fokus på shopping på fredag.

Täby centrum kommer att satsa stort och öppnar därför upp centrumet två timmar tidigare – klockan åtta på morgonen.

Dessutom kommer en svart låda ställas upp på innetorget:

"I Täby Centrum vill vi jobba med oväntade upplevelser och därför har vi på fredag en stor svart box på inomhustorget där våra kundklubbsmedlemmar får chansen att gå in och leta efter en guldbiljett. Denna guldbiljett kan sedan lösas in mot diverse olika fina vinster från våra butiker – exempelvis en TV från Hi-Fi klubben till ett värde av cirka 8000 kronor", skriver centrumchefen Ulrica Lindros i ett mejl.

I Vallentuna kommer cirka 18 butiker ha olika erbjudanden under fredagen och lördagen. Butikerna kommer dock inte öppna tidigare i Vallentuna, utan ha öppet som vanligt.

I Mörby centrum kommer också butikerna ha öppet som vanligt förutom Hennes och Mauritz som slår upp dörrarna klockan 08 på fredag morgonen. Butikerna kommer bland annat erbjuda bra rabatter och precis som i Vallentuna satsar Mörby centrum på hela helgen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Djursholmsskolans nya knep för eleverna – "det var toppen"

Nyheter "Trodde på mer protester" Dagliga promenader, ja det kommer ingå för alla elever på Elevverket i Djursholm under de kommande två veckorna.måndag 19/3 15:16

Storstugan skrotar planerna på skyskrapa

Nyheter Upprörda känslor kring jättebygget I lördags hade boende i Storstugan en extrastämma i Tibble teater. En av huvudpunkterna på mötet var planerna på ett 105 våningar högt torn.måndag 19/3 15:11