Nästa vecka, om ägaren Niklas Lyrbergs förhoppningar går in, blir det premiär för en ny Laserdome-arena och en gigantisk godisbutik i Arninge. Foto: Kevin Wedin

Täby får nytt nöjes-mecka – öppnar redan nästa vecka

Ett nytt nöjescenter slår nästa vecka upp dörrarna i Arninge. En speciell bowlinghall och laserdome på två våningar är två av nytillskotten.

  • Publicerad 14:09, 24 aug 2017

Redan nästa torsdag smygöppnar en helt ny nöjesplats i Arninge. Laserdome, en gigantisk godisbutik och en virtuell bowlinghall flyttar in bredvid golfaffären Dormys på Leverantörsvägen.

– Vi siktar på att öppna nästa torsdag klockan 15, men det kan vara en utopi – vi har en del som ska bli klart innan dess. Men först och främst öppnar vi en jättestor godisbutik med över 1000 sorter och laserdome-arenan, säger Niklas Lyrberg, ägare för Stockholm Laserdome som driver anläggningen.

Virtuell bowling

Laserdome-arenan kommer vara cirka 450 kvadratmeter stort och rymmas på två våningar. Senare under året hoppas Niklas även att man ska ha gjort klart med den något speciella bowlinghallen.

– Det är virtuell bowling, vilket innebär att du har riktiga bowlingklot men det finns inga fysiska käglor, utan du rullar kloten mot en tv-skärm som känner av klotet, säger han.

"Tror stenhårt på det här"

Stockholm Laserdome finns idag på en rad ställen i Stockholm, Bromma, Hägersten och i Farsta bland annat, därför var Täby ett naturligt val när de nu ska etablera sig på den här sidan stan.

– Det finns inte något liknande på norra sidan stan. Jag tror stenhårt på det här, säger Niklas och fortsätter:

– Normalt sätt brukar vi dippa från midsommar till det att skolorna börjar igen, besökarmässigt, men här ser jag att många som håller till i Roslagen kan åka hit en dålig dag, när du åker och handlar så kan man komma förbi här och ha roligt.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ett år efter trafikolyckan: "Vill att det kommer ut"

Nyheter Väntar på dom efter rättegång Att sluta cykla var aldrig ett alternativ för Louise Åkerblom efter att hon förra året var med om en allvarlig trafikolycka. Nu väntar domen mot den bilist som är misstänkt att ha förorsakat...onsdag 23/5 15:09

Vi är stockholm