på kryssning. Ofredandena ska enligt anmälaren skett under en kryssning. Foto: Mostphotos

Täbychef anklagas för ofredande på båt

Enligt en tidigare anställd på ett Täbyföretag har en chef utsatt henne för sexuella ofredanden under en kryssning. Nu ska Diskrimineringsombudsmannen (DO) utreda ärendet.

  • Publicerad 16:49, 22 feb 2018

Det var i höstas som ett företag i Täby åkte på en konferenskryssning. En kvinnlig anställd uppger att hon under kryssningen blev utsatt för sexuella ofredanden av sin närmaste chef.

Chefen ska ha kysst den anställda mot dennes vilja och även tagit kvinnan mellan benen.

Kvinnan uppger att chefen vid upprepade tillfällen sagt att han vill ligga med henne, och att han även sagt åt kvinnan att han vet att hon vill det. Kvinnan upplever att han blev mer och mer aggressiv under kvällens gång.

Kvinnan har valt att avsluta sin anställning på företaget. Hon uppger att händelsen samt företagets sätt att hantera situationen på orsakat henne stort obehag.

Händelsen är polisanmäld.

Täby Nyheter har varit i kontakt med företrädare för företaget som väljer att inte kommentera ärendet.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Trafikolycka i Täby - en till sjukhus

Nyheter "Vi kommer utreda" En kvinna fördes till sjukhus tidigare under fredagen efter att ha blivit träffad av en backspegel från en lastbil. Händelsen inträffade i Täby Kyrkby.torsdag 21/6 15:10

Vi är stockholm