Tillsammans. Här danser och sjunger Täbyborna Alvaro Estrella och flickvännen Vicky Perez tillsammans under andra chansen i melodifestivalen. Foto: Pressbild

Täbypar intar melloscenen på lördag

I helgen intar Täbyborna Alvaro Estrella och flickvännen Vicky Perez Melodifestivalens scen när det är dags för final. Vi tog ett snack med paret inför.

  • Publicerad 14:52, 6 mar 2020

Efter att ha slagit ut Drängarna i andra chansen knep Mendez feat. Alvaro Estrella en av de sista biljetterna till finalen i Melodifestivalen. På scenen har Täbybon Alvaro Estrella sambon Vicky Perez med sig.

– Allt har gått så snabbt och det är helt sjukt att vi får vara med i finalen, säger han.

De båda har bott i Täby kyrkby sedan 2008 och har flera gånger stått på Melloscenen som bakgrundsdansare. Att Alvaro nu får tävla tillsammans med Mendez och låten "Vamos amigos" är något han har längtat efter.

– Det är en sådan festlig låt om hopp, kärlek, fest. Mendez har varit i Chile och det är mycket oroligheter där nu, ådran till numret är att vi gör det tillsammans. Det spelar ingen roll var du kommer ifrån, säger han.

Paret har blivit hyllade då de under låten visar upp sin gravidlycka. Vicky är nämligen gravid med parets första barn.

– Det känns helt underbart för vi har alltid velat stå på scenen, men det är speciellt eftersom hon är gravid, säger Alvaro Estrella och Vicky Perez fyller i:

– Folk visste inte om att jag var gravid när jag blev tillfrågad, det kommer vara ett minne för livet, säger hon.

I höst ska paret tillsammans inta Chinateatern och spela musikalen ”Saturday Night Fever” som bygger på filmen från 1977.

– Det är en musikal som jag själv hade velat se, sen är det bra timing att vi får jobba i Stockholm nu när vi ska ha barn och samtidigt göra det vi älskar, säger Alvaro.

Alvaro Estrella och Vicky Perez:

De båda är aktuella i Mellodifestivalen som avgörs på lördag med låten "Vamos amigos".

Den 17 september har musikalen ”Saturday Night Fever” premiär på Chinateatern i Stockholm.

I maj kommer de bli föräldrar för första gången.

Läckraste bönan från Brottby

Nyheter Här har den odlats i generationer Bönan Brottby har fått erkännande som bevarandesort. Det betyder att den anses vara av stort kulturhistoriskt värde med lokala smaker. Nu öppnas dörren för den kommersiella marknaden.fredag 27/3 17:12

Peter, 16, mördades – så vill de närstående hedra hans minne

Nyheter ”Jag kan beskriva honom med ett ord – snäll.” Mordet på 16-åriga Peter Plax skakade hela Sverige. Nu vill Peters familj och vänner hedra sonen, klasskompisen, pianisten och basketkillen så att människor kan minnas allt det han var i stället för...fredag 27/3 16:34
Stockholm Direkt