Puts väck. Taggtråden och varningsskylten har tagits bort från Atlastrappan. Foto: Johann Bernövall

Taggtråd och skyltar borta från Atlas

Plötsligt är den omtalade och enligt några boende "inhumana" taggtråden och varningsskyltarna borta från Atlastrappan.

  • Publicerad 16:43, 1 feb 2018

I början av förra året sattes ett staket upp i Atlastrappan. Enligt fastighetsförvaltaren för att hålla klottrare borta, enligt flera boende för att stoppa hemlösa från att sova där.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

I höstas kompletterades staketet med taggtråd och varnande skyltar om övervakning, något som Vi i Vasastan skrev om i december. Vi försökte då flera gånger nå fastighetsförvaltaren utan framgång.

– Jag vet att man satt upp taggtråd mot fåglar men att göra det mot människor känns inhumant oavsett vad man försöker stänga ute, sa Vasastadsbon Charlotte Despres till tidningen då.

Efter att ha varit på plats i veckan kan redaktionen meddela att både taggtråd och skyltar har tagits bort.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Försökte stjäla grävmaskin på Södermalm

Nyheter Greps på bar gärning En man greps i natt på bar gärning när han försökte stjäla en grävmaskin på en byggarbetsplats på Södermalm. Mannen misstänks nu för försök till stöld.måndag 28/5 8:13

100-åringen som älskas av hela kvarteret

Nyheter "Tigern på Heleneborgsgatan" om kärleken till Söder, Torsten – och livet I snart 70 år har Ingegerd Brusewitz bott i samma hus i Hornstull. När hon i veckan fyllde 100 år firades hon storslaget av grannarna. Här berättar hon om kärleken till sitt älskade Söder.söndag 27/5 8:30