Tälten revs i morse

Tidigt på onsdagsmorgonen revs tälten på Bredkilsbacken. Polis var på plats men allt gick lugnt till.

  • Publicerad 09:53, 7 nov 2018

Det var i fredags kväll som ett drygt tiotal boende i modulbostäderna i Huvudsta reste tälten i protest mot att de vräktes efter två år.

Redan från början stod det klart att Solna stad inte tänkte låta tälten stå kvar - frågan var bara när de skulle rivas.

Tidigt på onsdagsmorgonen kom polis och personal från kommunen till backen nedanför modulbostäderna och uppmanade de nyanlända att ta ner tälten. Allting gick lugnt till.

– Vi tog bort alla tält. Vi försökte förklara att det var en manifestation mot vräkningarna men ingen ville lyssna. Vårt mål var att visa vad som händer när människor vräks från sina bostäder, säger Rami Saadah, en av de boende som kommer att vräkas inom kort.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

SL-kaos: Trafiken igång efter signalfel – följdförseningar på alla linjer

Nyheter ✓Strulig fredagseftermiddag i SL- och SJ-trafiken ✓Uppgivna resenärer Flera signalfel orsakar stopp och förseningar på samtliga pendeltågslinjer på fredagseftermiddagen.fredag 9/11 14:34