Foto: Johann Bernövall

Taxi och buss i krock i Vasastan

En buss och en taxi har kolliderat på Odengatan i centrala Stockholm. Enligt räddningstjänsten har en person förts till sjukhus med skador.

  • Publicerad 11:48, 14 mar 2018

Klockan 11.10 på onsdagen inträffade en trafikolycka på Odengatan. Enligt polisen har en taxi och en buss krockat och räddningstjänsten arbetar nu på platsen.

En person har förts till sjukhus med skador och taxibilen ska nu bärgas från platsen.

Enligt polisen är det ännu oklart vad som orsakade olyckan.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här är parkerna där du får dricka alkohol

Nyheter LISTA: Se vad som gäller för Stockholms alla parker 2018 I vissa parker i Stockholm är det helt okej att öppna bubblet eller ölen till picknickhänget, i andra råder strikt alkoholförbud. Här ser du vad som gäller för "din" park.fredag 20/7 14:43

Ny satsning ska stoppa droghandeln på Plattan

Nyheter Trygghetsgruppen flyttar in mitt på Sergels torg Nu är alla samlade under ett och samma tak – mitt i händelsernas centrum.fredag 20/7 11:44