Tegelsten i huvudet och bensin i brevinkast

Ett par i Boglösa är misstänkta för att ha skadat varandra vid ett bråk i hemmet. I Romberga ledde en gammal träta mellan två personer till ett anhållande. I övrigt hade polisen i Enköping en ganska lugn helg med några få ingripanden.

  • Publicerad 11:11, 6 mar 2017

På lördagens morgon kom polisen till den bostad i Boglösa där två personers bråk övergått i våld. En man fick en tegelsten i huvudet och togs till lasarettet.

Båda parter är misstänkta för att ha skadat den andra.Brottsplatsen dokumenterades och blod topsades.

Bensin i brevinkast

I Romberga hällde en man in bensin i ett brevlådeinkast. Brottet rubriceras som försök till mordbrand.

Den boende pekade ut en misstänkt och menade att det handlade om en konflikt han hade med en annan man.

Den misstänkte, en man i 35-årsåldern, greps i närområdet, misstänks också för bruk av narkotika och anhölls.

Mer blåljusnyheter:

Lördag morgon, 02.51: På E18 i Enköping stoppades en bil med tre personer i. De blev samtliga misstänkta för bruk av narkotika. I innertaket hittades dessutom narkotika och pengar.

De tre är alla födda på 80-talet, ingen är från Enköping. Föraren blev av med körkortet på platsen.

Söndag morgon 03.05: En bilist född 1997 greps på Ågatan i Enköping under natten mellan lördag och söndag. Mannen, som inte är från Enköping, misstänks för rattfylleri och bruk av narkotika. Han släpptes efter förhör.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kommunen: Spar på vattnet!

Ena-Håbo Tidningen Precis som förra året uppmanas nu kommuninvånarna i Enköping att spara in på vatten-användandet. Detta för att undvika vattenbrist senare under sommaren.onsdag 20/6 11:02