Teknikstrul. Tekniska problem har försenat satsningen på meröppet i Spånga. Foto: Sofia White

Tekniskt strul försenar bibblans nya satsning

Undrar ni också vad som hände med nya konceptet "meröppet" som skulle öppna på Spånga bibliotek till hösten?

  • Publicerad 12:06, 1 feb 2018

I juni kom nyheten att Spånga bibliotek skulle bli ett så kallat ”meröppet-bibliotek”. Satsningen, som innebär att besökare ges tillträde till biblioteket efter stängningstid med hjälp av ett särskilt medlemskap, skulle ha dragit igång redan i höstas.

Fritt fram för sent bibliotekshäng när Spångabibblan får "meröppet"

Men att förbereda biblioteket på den nya tekniken har visat sig ta längre tid än tänkt.

– Vi har haft tekniskt strul med olika system som ska kopplas ihop, säger Richard Hedberg, administrativ chef på Stockholms stadsbibliotek.

Förhoppningsvis ska problemet vara löst inom några veckor.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

De klär ut sig till sjöjungfrur

Nyheter Fenomenet "mermaiding" har kommit till Stockholm Har du alltid tyckt att den lilla sjöjungfrun Ariel är den bästa Disney-karaktären? Drömmer du om att få ta dig fram i vattnet med hjälp av en fena? Då kanske mermaiding är något för dig.söndag 27/5 8:00

Vi listar: 10 helgnöjen i Västerort och Järfälla

Nyheter ✓Festival ✓Kulturdag ✓Loppisar ✓Volleyboll Sol och sommarvärme. Hur vill du spendera denna härliga helg? Varsågod, vi bjuder på tio tips för en rolig lördag och söndag i Västerort och Järfälla!fredag 25/5 16:47

Vi är Västerort