Astrid, Elias, Fanny och Alexander är några av de som deltar i Buskul i Barkarbys aktiviteter för barn. Nu ordnar föreningen en internationell familjemiddag. Foto: Mikael Andersson/Buskul i Barkarby

Testa käk från hela världen i Barkarby

Lagar du en riktigt god paradrätt? På fredag har du tillfälle att bjuda andra på favvorätten och samtidigt smaka på mat från olika delar av världen. Då hålls nämligen en internationell familjemiddag i kärlekens anda i Barkarby.

  • Publicerad 12:12, 12 feb 2018

Buskul i Barkarby har arrangerat en rad aktiviteter för barnfamiljer sedan starten i höstas, som till exempel bio och Halloweendisco. Fredag den 16 februari arrangerar föreningen en internationell familjemiddag i kärlekens anda.

Tanken är att alla som vill – även de som inte har barn – ska komma med en maträtt var till en gemensam buffé.

– Vi vill att man ska känna sig inspirerad och äta mat från olika kulturer. Och så är det ett sätt att fira kärleken tillsammans, ett par dagar efter alla hjärtans dag, säger Maria Peterson som är en av arrangörerna bakom Buskul i Barkarby.

Föranmälan krävs och sker via Buskuls Facebook. Middagen som har ett begränsat antal platser, hålls i prästgården vid Järfälla kyrka i Barkarby kl 18-20.

Här får barnen i Barkarby välja bus

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Hundratals hyresrätter planeras i Barkarbystaden

Nyheter "Attraktivt läge precis vid tunnelbanan" Planerna för nästa etapp i Barkarbystaden fortsätter, och bland annat planeras det för flera hundra hyresrätter, varav ett par hundra blir allmännyttiga.onsdag 23/5 15:23

Körkortsdags? Här är det svårast att köra upp

Nyheter Så många kuggar i Jakan på första försöket Det är högsäsäsong för alla med körkortsdrömmar. När det är dags att köra upp beger sig de flesta från västerort och Järfälla till Trafikverket i Jakobsberg för att visa vad de går för. Och de har...onsdag 23/5 11:54