Sanja Trbojevic och Mio Lönegård kommer hjälpa The Mauler på nya salongen. Foto: Johann Bernövall

The Mauler slår in på ny bana

MMA-stjärnan Alexander "The Mauler" Gustafsson tänker nytt.

  • Publicerad 12:05, 27 okt 2017

MMA-stjärnan Alexander "The Mauler" Gustafsson tränar till vardags på fighting-gymmet Allstars på Hagagatan. Nu utökas verksamheten med en tatueringsstudio precis vid gymmets entré, öppnad av ingen mindre än fightern själv.

Rakt in i lokalen är det stenhård träning som gäller. Men svänger man lite till vänster så tornar ett antal tatueringsstolar upp sig. "The Maulers" gym har numer dubbla verksamheter.

Extra: ”The Mauler” tar över nattklubben All in

Zoi Tattoo Allstars heter tatueringsdelen som har öppet sedan en dryg månad tillbaka. Sanja Trbojevic är en av de som driver verksamheten.

– Hittills är det många av de som tränar här som kommer in och tatuerar sig. Det är väldigt populärt att tatuera sig bland de som sysslar med MMA så faller sig helt naturligt att de kommer in här också, säger hon.

Blandade gaddningar

Mio Lönegård är precis som Sanja Trbojevic från Malmö från början. Hon arbetade tidigare på tatueringsstudion i Malmö som ingår i samma koncern och är en av tatuerarna som rekryterats till den nyöppnade studion.

– Det känns kul. Jag gillar att göra mycket blandade grejer och hittills har jag fått göra alla möjliga stilar, säger Mio Lönegård.

Vad gillar fighters att tatuera in?

– Väldigt olika, men många tatuerar in text. Men även symboler. Sen så har många tatueringar som är relaterade till matcher de vunnit och sådant.

The Mauler ute på jakt

Alexander Gustafsson själv tränar på gymmet i stort sett varje dag när han är i Stockholm och är dessutom ett stort fan av tatueringar. Han har dessutom förärat väggmålningen i studion med sitt porträtt. Just den här dagen har han precis dragit iväg till skogs på en två dygn lång jakt. Men hans anställda lovar att han tittar in i stort sett dagligen.

Visättras MMA-hopp går sin egen väg

Den nyöppnade studion siktar nu på att allmänheten ska hitta dit.

– Vi vill nå ut till vanliga stockholmare också. Man måste inte träna MMA för att tatuera sig här, intygar Sanja Trbojevic.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Nytt strul på drabbade busslinjen

Nyheter Nu ändras rutten igen – här är de indragna hållplatserna Tidigare var det vägarbeten på Kungsgatan som ställde till det för stombusslinje 1. Nu gör arbeten på Tegeluddsvägen att både linje 1 och 91 får omlagda körvägar.måndag 25/6 17:05

"Nya" Sergels torg klart

Nyheter Men än återstår många års byggstök i City Sex år har det tagit. Och 1,6 miljarder skattekronor har det kostat. Men nu är "nya" Sergels torg invigt. Även om det kan vara lite svårt att se skillnaden.måndag 25/6 16:05