FAKTUROR. Sundbybergs stad är en av flera offentliga aktörer som betalat till det bluffmisstänkta bolaget. Foto: Ulrica Andersson

Tidigare leverantör utreds

Ett misstänkt blufföretag har fått fakturor betalda av Sundbybergs stad.

  • Publicerad 10:02, 17 maj 2018

Ett företag som kommunen betalat för marknadsföringstjänster utreds av Ekobrottsmyndigheten. Detta efter att företaget begärts i konkurs av Skatteverket.

Enligt tingsrättens protokoll har bolaget obetalda avgifter på drygt 360 000 kronor.

Sundbybergs stad har betalat omkring 90 000 kronor till bolaget. När de 2015 fick reda på att bolaget angetts som blufföretag på varningslistor avslutades kontakten.

Bolagets fem största kunder är, förutom Sundbybergs stad, andra offentliga aktörer. I Stockholmsområdet handlar det om Nya Karolinska universitetssjukhuset och Enköpings kommun, enligt sajten allabolag.se.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Sundbyberg

Nu har ombildningen stoppats

Nyheter Ombildningen av 505 av Förvaltarens lägenheter på Rissneleden blir inte av.måndag 24/9 10:41

Man död efter lägenhetsbrand

Nyheter En man har avlidit efter en lägenhetsbrand i Sundbyberg på söndagsmorgonen.måndag 24/9 10:09

Nu stängs tvärbanan av på kvällstid

Nyheter I början av oktober blir det meckigt igen för tvärbanans resenärer. Spårvagnens trafik ställs nämligen in på kvällar och nätter under vardagarna, på grund av underhållsarbete.måndag 24/9 9:43