FAKTUROR. Sundbybergs stad är en av flera offentliga aktörer som betalat till det bluffmisstänkta bolaget. Foto: Ulrica Andersson

Tidigare leverantör utreds

Ett misstänkt blufföretag har fått fakturor betalda av Sundbybergs stad.

  • Publicerad 10:02, 17 maj 2018

Ett företag som kommunen betalat för marknadsföringstjänster utreds av Ekobrottsmyndigheten. Detta efter att företaget begärts i konkurs av Skatteverket.

Enligt tingsrättens protokoll har bolaget obetalda avgifter på drygt 360 000 kronor.

Sundbybergs stad har betalat omkring 90 000 kronor till bolaget. När de 2015 fick reda på att bolaget angetts som blufföretag på varningslistor avslutades kontakten.

Bolagets fem största kunder är, förutom Sundbybergs stad, andra offentliga aktörer. I Stockholmsområdet handlar det om Nya Karolinska universitetssjukhuset och Enköpings kommun, enligt sajten allabolag.se.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Lotten föll på cyklisterna

Nyheter Kommunens satsning på cykelväg intill koloniområdet i Duvbo har inte fallit i god jord. – Vi tycker att det är helt onödigt, säger Annika Kleveland.lördag 19/5 7:37