Foto: Börje Svensson/Mostphotos

Till helgen öppnar Leos lekland i Länna

På fredag nyöppnar leklandet i Länna. Nu under i helt nya lokaler och under ny flagg: Leos istället för Andy's. En helt ny lekyta och en ny restaurang utlovas.

  • Publicerad 12:34, 26 jun 2018

I vintras stängde Andy's lekland i Länna efter att företaget blivit uppköpt av konkurrenten Leos lekland. På fredag öppnar det nybyggda leklandet i nya lokaler i Länna market.

– Vi har många attraktioner på plats så det finns något för alla och självklart håller vi vår vanliga höga standard på både god och fräsch mat i bistron. Det handlar helt enkelt om att få så många barn som möjligt i rörelse genom lek, säger Joakim Gunler, VD för Leos Lekland, i ett pressmeddelande.

De kommer bland annat att erbjuda en restaurang för 300 gäster, en lekdel för de allra minsta barnen och en parkourpark för de äldre barnen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.