Timslång kö för att se Sverigematchen på storbild

Klockan 16 smäller det. Då är det avspark mellan Sverige och Schweiz i åttondelsfinalen i fotbolls-VM 2018. Och spänningen var minst sagt hög på stan på tisdagseftermiddagen.

  • Publicerad 14:28, 3 jul 2018

Stockholm laddar just nu upp inför rysarmatchen mellan Sverige och Schweiz som spelas klockan 16 idag. Det är vinna eller försvinna som gäller och stämningen är också därefter.

Så här såg det ut utanför Gården vid Norra Bantorget vid 13-tiden, där blå-gul-klädda Sverige-fans köat under eftermiddagen för att säkra en plats framför någon av storbildsskärmarna.

Ett gäng längst fram i kön hade stått på platsen i en och en halv timmen i väntan på att släppas in på Gården. Ingen i sällskapet vågade dock gissa på något resultat.

Vid 15-tiden meddelades att max antal gäster börjar uppnås och att insläppet snart stänger.

Köar. Ett gäng längst fram hade 1,5 timmar för att säkra en plats på Gården Norra Bantorget. Foto: Per Brandt

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Nobel Center ska bli som Sydneys operahus

Nyheter Stadens oväntade jämförelse Stockholms stad har överklagat mark- och mijödomstolens nej till Nobel Center. I överklagan sticker en jämförelse ut.tisdag 18/9 21:00

Nej till att öppna bensinmack på Söder igen

Nyheter Företag vill öppna nygammalt tankställe Det finns inte en enda bensinmack i drift på Södermalm. Det vill ett företag nu ändra på, genom att återuppliva den forna macken vid Ersta. Men beskedet från staden är blankt nej.tisdag 18/9 20:00