Timslång kö för att se Sverigematchen på storbild

Klockan 16 smäller det. Då är det avspark mellan Sverige och Schweiz i åttondelsfinalen i fotbolls-VM 2018. Och spänningen var minst sagt hög på stan på tisdagseftermiddagen.

  • Publicerad 14:28, 3 jul 2018

Stockholm laddar just nu upp inför rysarmatchen mellan Sverige och Schweiz som spelas klockan 16 idag. Det är vinna eller försvinna som gäller och stämningen är också därefter.

Så här såg det ut utanför Gården vid Norra Bantorget vid 13-tiden, där blå-gul-klädda Sverige-fans köat under eftermiddagen för att säkra en plats framför någon av storbildsskärmarna.

Ett gäng längst fram i kön hade stått på platsen i en och en halv timmen i väntan på att släppas in på Gården. Ingen i sällskapet vågade dock gissa på något resultat.

Vid 15-tiden meddelades att max antal gäster börjar uppnås och att insläppet snart stänger.

Köar. Ett gäng längst fram hade 1,5 timmar för att säkra en plats på Gården Norra Bantorget. Foto: Per Brandt

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Omöjligt evakuera Citybanan utan rulltrappor

Nyheter Frågor och svar om haveriet på stationerna Stockholm City och Odenplan Varför bygger man en supermodern tåganläggning utan vanliga trappor? Och varför måste man stänga hela stationen när rulltrapporna inte fungerar. Vi frågade Trafikverket, som byggt de nya stationerna...tisdag 17/7 6:50

Då vet du att låten är en sommarplåga

Nyheter Expertens guide till musiken vi hatar att vi älskar Sommar, sol, och enerverande hitlåtar som vägrar lämna din hjärna i fred. Nu på lördag fixar Debaser en helkväll med rakt igenom sommarplågor. Kreddkänsliga personer varnas.måndag 16/7 21:15