Timslång kö för att se Sverigematchen på storbild

Klockan 16 smäller det. Då är det avspark mellan Sverige och Schweiz i åttondelsfinalen i fotbolls-VM 2018. Och spänningen var minst sagt hög på stan på tisdagseftermiddagen.

  • Publicerad 14:28, 3 jul 2018

Stockholm laddar just nu upp inför rysarmatchen mellan Sverige och Schweiz som spelas klockan 16 idag. Det är vinna eller försvinna som gäller och stämningen är också därefter.

Så här såg det ut utanför Gården vid Norra Bantorget vid 13-tiden, där blå-gul-klädda Sverige-fans köat under eftermiddagen för att säkra en plats framför någon av storbildsskärmarna.

Ett gäng längst fram i kön hade stått på platsen i en och en halv timmen i väntan på att släppas in på Gården. Ingen i sällskapet vågade dock gissa på något resultat.

Vid 15-tiden meddelades att max antal gäster börjar uppnås och att insläppet snart stänger.

Köar. Ett gäng längst fram hade 1,5 timmar för att säkra en plats på Gården Norra Bantorget. Foto: Per Brandt

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

"Jag hade handen på Eddie Vedders kuk lite för länge"

Nyheter Kändisfotografen från Söderort om rockvärldens största svin I tre decennier har han fotograferat rocken och dess kändisar i Stockholm. Nu släpper han boken "Let there be rock" med personliga favoriter, många som aldrig publicerats förr. Johan Bergmark...tisdag 20/11 20:00

Ny barbershop satsar på stjärnfylld gatufest

Nyheter "En fest för grannarna" – Kända artister väntas uppträda på bakgata på Kungsholmen En ny barbershop "för alla, inte bara hipsters" med kafé har öppnat på Kungsholmen. Nu planerar de bjuda alla nya grannar på stjärnspäckad gatufest med flera lokala aktörer och kända artister.tisdag 20/11 18:21