Theresa Di Grazia är programchef och Niclas Buskenström programledare för jubilerande God Morgon Enköping. Foto: August Järpemo

Tioåringen firade med frukost

I tio år har företagare berättat och lyssnat vid frukostmöten arrangerade av God Morgon Enköping. – Vi var tidiga med konceptet och har alltid lyft fram nätverkandet, säger programledaren Niclas Buskenström.

  • Publicerad 09:06, 6 dec 2019

Åtta gånger om året är det frukostmöten för företagare i Enköping.

Drygt ett hundratal gäster brukar komma för att mötas, byta erfarenheter, höra intressanta och aktuella personer inom kommun och näringsliv intervjuas av Niclas Buskenström.

– Vi har haft närmare
50 000 deltagare genom åren och vi är Sveriges äldsta, största och mest omtyckta arrangör av frukostmöten, säger han.

Vad är målet med era frukostmöten?

– Ambitionen är densamma som när vi startade – med de bästa gästerna och vassaste intervjuerna ska vi leverera Sveriges bästa nätverksträffar i Enköping.

Hur väljer ni gäster?

– Vi läser lokalpress, har samarbetspartners som köpt plats och väljer ut egna aktuella gäster.

Kan det bli fel någon gång?

– Ja, när gästerna pratar för mycket – som Knut Knutsson från Antikrundan, herregud! – och när de pratar för lite, inte säger någonting.

Har du någon drömgäst inför framtiden?

– Vi har många bra lokala gäster, men det blir speciellt när gäster som arbetar på riksnivå kommer och ger sin syn på Enköping i förhållande till övriga landet – och vi har faktiskt en sådan på ingående ganska snart.

Hur länge kommer ni att hålla på?

– Det är klart att man funderat på det, men vi kör på så får vi se vad som händer.

Blåljus: BMW-stölder fortsätter / Bilbrand i Fanna

Nyheter Stölderna ur BMW-bilar har varit många och de fortsätter ske. Bilbränder i Enköping är heller inte ovanliga, men den här gången var det i ett område där det inte brunnit förut.måndag 27/1 8:19

BLÅLJUS: Företagare - blir dina anställda hackade?

Nyheter Någon tog sig in på en mailadress som tillhör ett Enköpingsföretag. Därifrån skickades mail som varken företaget eller den som hade mailadressen visste något om. Kanske var målet att skicka...söndag 26/1 10:37