Inbrottstjuv? Stillbild från övervakningsfilm.

Tips ger resultat

Ena-Håbo Tidningens läsare kan vara på väg att hjälpa polisen i jakten på en inbrottstjuv. Flera samstämmiga tips har kommit in sedan Ena-Håbo Tidningen publicerade bilden från inbrottet på pizzeria Natti.

  • Publicerad 09:53, 23 dec 2016

Det var i november som under några veckor fyra inbrott gjordes på pizzerior i Enköping.

Polisen misstänker att det var samme gärningsman vid alla fyra tillfällen.

Sökandet efter mannen hade dock inte gett något resultat och polisen bad därför Ena-Håbo Tidningens läsare om hjälp.

Vem är han? undrade polisen.

Och – mycket tyder på att det gav önskat resultat.

– Vi har fått in samstämmiga tips som pekar på en Enköpingsbo, säger Förundersökningsledaren Per-Erik Abrahamsson.

Vad gör ni nu?

– Bland annat ser vi fram emot fler tips som kan hjälpa oss att identifiera mannen och kunna ge underlag för en fällande dom.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Försökte vända – körde i diket

Nyheter Man i 30-årsåldern misstänks för grovt rattfyllri Fredag em Källgatan Stöld av moped. En svart moped av märket Boatian stals under fredagen. Ägaren hade ställt den låst utanför en fastighet på Källgatan. Söndag 01:30 Grillby Enköping Grovt...söndag 17/6 15:02

BLÅLJUS: Man greps för misshandel

Nyheter En man boende i Enköping har gripits, misstänkt för misshandel. Dessutom har flera fall av bedrägerier skett de senaste dagarna och det kan inte sägas nog många gånger:" Lämna aldrig ut koder och...lördag 16/6 15:04