Foto: Mostphotos

Tjuv lurade sig in hos äldre man

I Grillby knackade en tjuv på hos en äldre man, lurade sig in och stal pengar. I Hummelsta krossades fönster för stora pengar. Några narkotikafall var det också, som vanligt.

  • Publicerad 21:29, 22 jun 2018

Torsdag ca 1200

Grillby

Åldringsbrott. En man i 80-90-årsåldern utsattes för en stöld i sin egen bostad. En man knackade på dörren och lurade sig in i lägenheten. Där gick han runt i lägenheten medan han vilseledde den äldre mannen. Gärningsmannen stal kontanter och lämnade sedan lägenheten.

Tisdag 23:30

Hummelstaskolan

Skadegörelse. Sex fönsterrutor på Hummelstaskolans huvudbyggnad krossades under tisdagskvällen. Uppskattad kostnad är cirka 30 000 kronor.

Torsdag 0800

MC Donalds Enköping

Narkotikabrott. När en man betedde sig aggressivt på McDonald's tillkallades polis som omhändertog mannen. Han transporterades till Uppsala. Mannen var narkotikapåverkad och hade ett misstänkt narkotiskt preparat på sig.

Brottet upptäcks torsdag kl 0800

Tornfalksgränd

Stöld genom inbrott. Gods värt 37.000 kronor har stulits ur ett förråd på Tornfalksgränd.

Torsdag 1830

Fjärdhundragatan

Narkotikabrott. Anmälare ringde in till polis och berättade att en person betedde sig utåtagerande på Fjärdhundragatan. Patrullen som kom till platsen påträffade mannen och omhändertog honom.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Konferenshotell får ny expansiv ägare

Nyheter Lyckorna, som i dag driver mötesplatserna Haga Slott i Enköping och Schenströmska Herrgården i Surahammar, expanderar och adderar Fagerudd Konferens till verksamheten.tisdag 13/11 15:46

Fler däck dumpade i skogen

Nyheter Utreds som miljöbrott.tisdag 13/11 14:42