Foto: Mostphotos

Tjuv lurade sig in hos äldre man

I Grillby knackade en tjuv på hos en äldre man, lurade sig in och stal pengar. I Hummelsta krossades fönster för stora pengar. Några narkotikafall var det också, som vanligt.

  • Publicerad 21:29, 22 jun 2018

Torsdag ca 1200

Grillby

Åldringsbrott. En man i 80-90-årsåldern utsattes för en stöld i sin egen bostad. En man knackade på dörren och lurade sig in i lägenheten. Där gick han runt i lägenheten medan han vilseledde den äldre mannen. Gärningsmannen stal kontanter och lämnade sedan lägenheten.

Tisdag 23:30

Hummelstaskolan

Skadegörelse. Sex fönsterrutor på Hummelstaskolans huvudbyggnad krossades under tisdagskvällen. Uppskattad kostnad är cirka 30 000 kronor.

Torsdag 0800

MC Donalds Enköping

Narkotikabrott. När en man betedde sig aggressivt på McDonald's tillkallades polis som omhändertog mannen. Han transporterades till Uppsala. Mannen var narkotikapåverkad och hade ett misstänkt narkotiskt preparat på sig.

Brottet upptäcks torsdag kl 0800

Tornfalksgränd

Stöld genom inbrott. Gods värt 37.000 kronor har stulits ur ett förråd på Tornfalksgränd.

Torsdag 1830

Fjärdhundragatan

Narkotikabrott. Anmälare ringde in till polis och berättade att en person betedde sig utåtagerande på Fjärdhundragatan. Patrullen som kom till platsen påträffade mannen och omhändertog honom.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Simhallen måste stängas för akut renovering

Nyheter Simhallen i Enköping är i dåligt skick. Nu måste simhallen hållas stängd i tre dagar nästa vecka för en akut renovering. – Det läcker en hel del, säger Iréna Store, som arbetar i Idrott shuset.torsdag 21/2 13:35

Klippte fel testikel – båda fick tas bort

Nyheter En läkare råkade av misstag klippa bort fel testikel på en patient under en operation på Lasarettet i Enköping. Båda testiklarna fick tas bort. – Vi ser förstås jätteallvarligt på det här och...torsdag 21/2 11:11