Åsa Kjellberg och Aldo Ingrosso jobbar på Tjuvgods. Nu flyttar de till nya lokaler. Foto: Linda Gren

Tjuvgods flyttar till Bolidenplan

Populära second-handbutiken Tjuvgods flyttar från Valla till Bolidenplan. Men lokalen är hälften så stor, "det funkar inte" säger personalen.

  • Publicerad 12:00, 18 dec 2015

Second hand-butiken Tjuvgods i Valla har fått en ny lokal. Den nya adressen är Bolidenvägen 20, nära Globens t-bana, och flyttlasset går första februari nästa år.

– Adressen är bra, om vi får använda hela huset. Vi förhandlar om det. De vill att vi bara ska ha ett våningsplan men det går inte. Vi har en social verksamhet med 15 personer som jobbar här och omsätter två miljoner kronor per år, så vi behöver mer ytor, säger Aldo Ingrosso, som är butiksansvarig på Tjuvgods.

- Vi känner oss ganska överkörda. Vi måste få plats med alla våra möbler och saker som ska säljas och det finns inte en chans på den yta som erbjuds, tillägger han.

Tjuvgods får vara i den nya lokalen till 2019. Huset där de är i dag ska rivas.

Vinterbadare på Liljeholmskajen vill ha bastu

Nyheter "Ett perfekt sätt att lära känna folk på" Intresset för att vinterbada vid Liljeholmskajen växer. Nu hoppas badentusiasterna att en bastu ska locka ännu fler att kasta sig i plurret året om.måndag 17/2 20:00

Nybyggen i Skarpnäck kan bli lägre

Nyheter Efter samrådet: Stadsdelen föreslår utredning Planen för bygget av cirka 480 bostäder vid södra delen av Gamla Tyresövägen har varit ute på samråd. Nu kommer önskemål om att justera de nya husen.måndag 17/2 16:30