Toksuccé för Lerin på Djurgården

Konstnären Lars Lerins utställning på Liljevalchs på Djurgården har lockat mängder med besökare. Nu firar konsthallen med att hålla kvällsöppet på fredag.

  • Publicerad 19:00, 3 sep 2018

Utställningen med Lars Lerin börjar gå mot sitt slut, då den 9 september är sista dagen. Den har varit en stor succé sett till antalet besökare. Fram till och med den sista hela augustiveckan hade över 131 000 personer besökt den hyllade konstnärens utställning som pågått sedan i maj.

– Det är förbluffande vad Lerin lockar. Nog trodde jag att vi kunde vänta oss en stor publik, men att vi trots tropisk sommar kan konstatera ett storståtligt rekord, det är sannerligen överraskande, säger Liljevalchschefen Mårten Castenfors i ett pressmeddelande.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

På fredag 7 september har man extra kvällsöppet fram till klockan 23. Och från från klockan 17.00 till 21.00 Mårten Castenfors hålla en introduktion varje halvtimme.

Från klockan 18 bjuds det dessutom på korv.

– Folk kan ju vara hungriga, säger Mårten Castenfors.

Lars Lerin tillbaka på Djurgården efter 35 år

Konstnären Lars Lerins utställning på Liljevalchs är galet poppis. Foto: Sacharias Källdén

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

StockholmDirekt Comment Policy

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Please read our Comment Policy before commenting.

Kvinna våldtogs i taxi för sju år sedan – nu åker gärningsmannen fast

Nyheter 2011 våldtogs en kvinna i en taxi på väg hem till Södermalm efter en utekväll i City. Nu har polisen till slut lyckats få tag på gärningsmannen.tisdag 20/11 17:13

Klart: Då får Ropsten pendelbåt till stan

Nyheter Nytt resenärsrekord på populär linje – som förlängs Under tisdagen kliver årets miljonte passagerare ombord på pendelbåtslinje 80. Och nu är det klart när den populära linjen förlängs och får helt nya stopp i bland annat Ropsten och Norra...tisdag 20/11 16:10