Toksuccé för Lerin på Djurgården

Konstnären Lars Lerins utställning på Liljevalchs på Djurgården har lockat mängder med besökare. Nu firar konsthallen med att hålla kvällsöppet på fredag.

  • Publicerad 19:00, 3 sep 2018

Utställningen med Lars Lerin börjar gå mot sitt slut, då den 9 september är sista dagen. Den har varit en stor succé sett till antalet besökare. Fram till och med den sista hela augustiveckan hade över 131 000 personer besökt den hyllade konstnärens utställning som pågått sedan i maj.

– Det är förbluffande vad Lerin lockar. Nog trodde jag att vi kunde vänta oss en stor publik, men att vi trots tropisk sommar kan konstatera ett storståtligt rekord, det är sannerligen överraskande, säger Liljevalchschefen Mårten Castenfors i ett pressmeddelande.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

På fredag 7 september har man extra kvällsöppet fram till klockan 23. Och från från klockan 17.00 till 21.00 Mårten Castenfors hålla en introduktion varje halvtimme.

Från klockan 18 bjuds det dessutom på korv.

– Folk kan ju vara hungriga, säger Mårten Castenfors.

Lars Lerin tillbaka på Djurgården efter 35 år

Konstnären Lars Lerins utställning på Liljevalchs är galet poppis. Foto: Sacharias Källdén

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Rökutveckling på T-centralen

Nyheter Bengal kastades vid tunnelbanan tidigt i morse Rökutveckling uppstod vid T-centralen i morse efter att ett bengalliknande föremål kastats vid tunnelbanan.onsdag 19/9 7:48

Fortsatt renoveringsiver i Stockholm

Bostad LISTA: Så mycket rot-avdrag har gjorts i din kommun under 2018 Det senaste årets oro på bostadsmarknaden tycks inte ha påverkat renoveringslusten bland Stockholms invånare. Hittills i år har vi köpts rot-tjänster för miljarder, visar siffror från Skatteverket.onsdag 19/9 6:50