BILBRAND. Först vid 02.30-tiden var släckningsarbetet avslutat. Foto: Leif Oldenburg

Tolv bilar brann i Huvudsta

En stor bilbrand utbröt natten till tisdagen i Huvudsta. Tolv fordon utanför en bilverkstad på Krysshammarsvägen förstördes helt eller delvis.

  • Publicerad 08:13, 12 sep 2017

Bilarna stod parkerade utanför verkstaden och rökutvecklingen var kraftig. Inledningsvis befarade brandförsvaret att elden hade spridit sig till själva byggnaden. Därför frilade och kontrollerade man taket.

Först vid 02.30-tiden avslutades själva släckningsarbetet. Det är okänt vad som orsakade branden, men polisen utreder det inträffade som skadegörelse genom brand.

Polisen och brandkår fick larmet klockan 01.06.
 

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Solna

Inbrott i elektronikbutik i Bergshamra

Nyheter Varor för hunratusentals kronor kan ha stulits En elektronikbutik i Bergshamra utsattes någon gång under lördagskvällen för en grov stöld.söndag 24/6 10:52

Här byggs det flest hyresrätter

Nyheter Byggstarter under 2018 i Stockholms län Närmare 9 000 bostäder har planerad byggstart i Stockholms län i år. Men det råder stora skillnader mellan kommunerna hur mycket som blir hyresrätter respektive bostadsrätter, visar en ny rapport. I...lördag 23/6 13:40