Rånet ska ha skett vid Spånga station i natt. Foto: Anna Rönnqvist

Tonåringar utsatta för rån vid Spånga station

Två tonåringar utsattes i natt för ett rån vid Spånga station. Polisen sökte efter tre misstänkta gärningspersoner i området direkt efter rånet, men utan resultat.

  • Publicerad 11:24, 13 aug 2019

Larmet kom in till polisen klockan 23.37 på måndagskvällen. Två peroner, båda födda 2004, ska ha utsatts för ett rån av tre gärningspersoner, som beskrivs vara i 20-årsåldern.

– Båda offren blev bestulna på sina mobiler, bankkort och sina cyklar, säger Towe Hägg, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

Gärningspersonerna ska även ha slagit offren.

– Det har förekommit hot om våld och även utdelats slag. Enligt rapporten ska det ha gjort ont men det står inget om skador eller att man har ringt efter ambulans, säger Towe Hägg.

När larmet kom åkte en polispatrull till platsen och letade efter de tre misstänkta rånarna i närområdet men sökandet gav inget reslutat.

I Bromstens jättekollektiv är ingen ofrivilligt ensam

Nyheter "Här finns alltid någon att dricka kaffe med" I kollektivhuset Fristad i Bromsten finns plats för både ensamvargar och de som vill hänga mycket med sina grannar. "Kollektiv light", kallar de boende det själva.fredag 23/8 15:50

Här är alla byggen på gång i Bromma

Nyheter Få koll på byggboomen i dina kvarter Lyftkranar, grävskopor och detaljplaner intar Bromma när nya byggprojekt både fortsätter och inleds under hösten och de kommande åren. Här är en guide till några av platserna där det byggs – och ska...fredag 23/8 15:17

Vi är Västerort

Stockholm Direkt