Rånet ska ha skett vid Spånga station i natt. Foto: Anna Rönnqvist

Tonåringar utsatta för rån vid Spånga station

Två tonåringar utsattes i natt för ett rån vid Spånga station. Polisen sökte efter tre misstänkta gärningspersoner i området direkt efter rånet, men utan resultat.

  • Publicerad 11:24, 13 aug 2019

Larmet kom in till polisen klockan 23.37 på måndagskvällen. Två peroner, båda födda 2004, ska ha utsatts för ett rån av tre gärningspersoner, som beskrivs vara i 20-årsåldern.

– Båda offren blev bestulna på sina mobiler, bankkort och sina cyklar, säger Towe Hägg, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

Gärningspersonerna ska även ha slagit offren.

– Det har förekommit hot om våld och även utdelats slag. Enligt rapporten ska det ha gjort ont men det står inget om skador eller att man har ringt efter ambulans, säger Towe Hägg.

När larmet kom åkte en polispatrull till platsen och letade efter de tre misstänkta rånarna i närområdet men sökandet gav inget reslutat.

De tar Pippi Långstrumps jul upp på scen

Nyheter "Pippi innebär girl power" Pepparkaksbak på golvet, klappar i trädet och Lilla gubbens meterlånga halsduk. I december blir "Pippi firar jul" till musikal på teater Intiman vid Odenplan, och vi har träffat några av...torsdag 5/12 16:45

Därför blir det ingen julgran i Hässelby strand

Nyheter Boende hänvisas till Hässelby gårds torg Allt eftersom julen kryper närmare pyntas stadens torg med julgranar. Men i Hässelby strand lyser julbelysningen med sin frånvaro – och beskedet är att det inte blir någon gran på Maltesholmstorget i...torsdag 5/12 16:45