Inbrott, försök till bilstöld och drogbrott finns bland Enköpingspolisens noteringar efter en relativt lugn nyårsafton. Foto: Mostphotos

Torgrestaurang kan ha haft inbrott

Det har krossats och öppnats rutor i helgen. I Örsundsbro var det ett källarfönster, på Stora torget i Enköping en entrédörr och på Skogsvägen en bakruta på en bil.

  • Publicerad 10:34, 2 jan 2017

I Örsundsbro konstaterade boende på Skolvägen att någon tagit sig in i huset genom ett källarfönster. Den eller de som varit inne har letat efter något stöldbegärligt. Om något stulits är inte fastställt än.

På Stora torget i Enköping krossades fönstret på entrédörren till restaurang Pinchos. Hålet var så stort att det var möjligt att gå in, men huruvida det faktiskt varit någon inne i restaurangen under natten till söndagen är inte känt.

Bilstölder var bland de mer vanliga brotten förr. I dag är "tillgrepp av fortskaffningsmedel", som det heter på polissvenska, något ovanligt.

Fast det hände på Skogsvägen i Enköping i helgen.

Genom att krossa bakrutan kunde gärningsmännen ta sig in i en Saab. De försökte sedan starta bilen och förstörde då tändningen, men fick inte igång bilen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kommunen: Spar på vattnet!

Ena-Håbo Tidningen Precis som förra året uppmanas nu kommuninvånarna i Enköping att spara in på vatten-användandet. Detta för att undvika vattenbrist senare under sommaren.onsdag 20/6 11:02