En trädkoja började brinna 20 meter in i skogen vid Växthusvägen. Foto: Mostphotos

Trädkoja brann i närheten av Växthusvägen

Strax efter klockan 15 fick räddningstjänsten larm om en brand vid Växthusvägen i Hässelby villastad. Polisen arbetar fortfarande på platsen.

  • Publicerad 16:16, 17 mar 2017

– Vi fick larmet klockan 15.05 och det var en trädkoja 20 meter in i skogen som brann. Vi åkte dit, släckte branden och lämnade över till polisen, säger Jesper Vestling, ledningsoperatör på Storstockholms räddningscentral.

Ingen fastighet har kommit till skada av branden.

Polisen arbetar just nu på platsen, enligt polisens ledningscentral.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

L vill stoppa arbetet på Norr Mälarstrand

Nyheter Hård kritik efter trädfällningarna: "Uselt" Liberalerna menar att arbetet med Norr Mälarstrands gångstråk strider mot detaljplanen och kräver nu att arbetet stoppas. Även Naturskyddsföreningen har anmält jobbet till länsstyrelsen. Men...onsdag 20/6 19:00

Tullingepar gifte sig i berg- och dalbana

Nyheter Fick inte plats i kyrkan – sa ja 30 meter upp i luften Kyrkorna var fullbokade med bara månader kvar till 25-årsdagen. Då fick det bli ett snabbare bröllop för Tobias och Susanne – Tullingeparet gifte sig i 90 kilometer i timmen på berg-och dalbanan i...onsdag 20/6 16:29