Nu är trafiken åter igång på gröna linjen. Foto: Andreas Enbuske

Trafiken igång igen på gröna linjen

Efter förseningar på gröna linjen på grund av en olycka i Abrahamsberg är nu tunnelbanan åter igång som vanligt.

  • Publicerad 15:53, 7 sep 2017

Det var strax innan lunch idag som en olycka, där en person hamnat under ett tunnelbanetåg, inträffade på Abrahamsbergs tunnelbanestation.

Under flera timmar stannade därför inga tåg i Abrahamsberg och resenärer fick åka ersättningsbuss mellan Alvik och Åkeshov.

Men vid halv fyra-tiden på eftermiddagen var trafiken åter igång som vanligt.

Stopp på gröna linjen i Västerort efter olycka

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här lappas flest bilar i Västerort

Se hela listan – gata för gata Åtta av gatorna på Västerorts topp 20-lista där flest får p-böter ligger i Vällingby. Även Björnsonsgatan i Blackeberg ligger i topp när det gäller bötfällda felparkeringar.tisdag 19/6 11:43

Här är Stockholms egna Roy och Roger

Se filmen från klassiska bilverkstan Bilar blir klara, bilar blir skrot. Men inte bara hos Roy och Roger. Även bröderna Andersson i Spånga har en dröm, ett hopp, en mack (nåja, en bilverkstad), ett liv – tillsammans.måndag 18/6 17:04