Trafikstopp efter brand på Södermalm

En brand i en lägenhetsfastighet i Hornstull har orsakat stora förseningar i både bil- och busstrafiken på Södermalm. Vid 18.30-tiden var det ännu totalstopp på Västerbron och fyrans avgångar hade ställts in helt.

  • Publicerad 18:41, 27 mar 2018

Köerna ringlade sig på tisdagskvällen långa efter att en brand brutit ut i ett sexvåningshus på Hantverkargatan i Hornstull.

Brand i lägenhetshus på Södermalm

Långholmsgatan är sedan 17-tiden helt avspärrad och även Västerbron har hållits avstängd i riktning mot Södermalm, vilket har påverkat all bil- och busstrafik vid Hornstull.

SL meddelar bland annat att alla avgångar för fyrans buss har ställts in då inga bussar kan passera Västerbron, Hornstull och Liljeholmsbron. Övriga linjer har fått omlagda körvägar och indragna hållplatser.

Vid 18.30-tiden var det ännu totalstopp på Västerbron.

Köer. Köerna ringlade sig långa både på Långholmsgatan och Västerbron på tisdagskvällen. Foto: Andreas Jennische

Så påverkas busslinjerna av branden

Blåbuss 4 inställd avgång

Buss 77 indragen hållplats

Buss 743 indragen hållplats

Buss 726 indragen hållplats

Buss 66 indragen hållplats

Buss 745 indragen hållplats

Buss 54 indragen hållplats

Buss 151 indragen hållplats

Källa: SL

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.