STOPP I CITY. Citybanan är avstängd. Foto: Sacharias Källdén

Trafikverkets besked – då öppnar Citybanan igen

Ett signalfel har gjort att Citybanan stängde ner under eftermiddagen. Nu kan Trafikverket ge klara besked om när allt öppnar igen.

  • Publicerad 19:35, 14 nov 2017

Bedömningen är att Citybanans stationer Stockholm City och Odenplan kommer att vara öppna som vanligt från och med klockan 04 på onsdag morgon, 15 november.

Det var ett antal skyddsportar inne i Citybanans tunnlar som under tisdagseftermiddagen började ge felsignaler, vilket gjorde att all trafik stoppades.

Inga pendeltåg kunder passera stationerna Odenplan eller Stockholm City, vilket gjorde trafiklandstingsrådet Kristoffer Tamsons (M) fly förbannad.

Trafikverket kommer att arbeta med felsökningar under kvällen och natten och först klockan 04.00 på onsdagsmorgonen ska alltså trafiken släppas på igen.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.