Foto: Gymmix Upplands-Bro

Träna för både dig själv och för andra

Gymmix bjuder in till att träna för livet – men inte bara ditt eget. I år kan du träna och stödja både Rosa Bandetkampanjen och Mustaschkampen samtidigt.

  • Publicerad 16:00, 8 nov 2018

Söndagen den 18 november arrangerar Gymmix Upplands-Bro den årliga insamlingen till Cancerfonden. Mellan klockan 10.00 och 13.00 pumpas träningspassen på rad i Ekhammarshallen i Kungsängen. Sex pass, 30 minuter långa.

Välj mellan gympa, tabata, Challenge (som är en hemlis), Zumba, H.I.I.T. och Moowy, ett rörelsepass.

Grundidén kommer ifrån Cancerfondens rekommendationer att röra sig 30 minuter om dagen för att minska risken för att drabbas av cancer.

Cancer berör alla

– Den här dagen kan man hjälpa både sig själv och andra. Cancer är ju något som berör alla och som inte går att undvika säger Frida Bauer, instruktör på Gymmix Upplands-Bro, och initiativtagare till insamlingseventet Träna För Livet.

Förra året kom mellan 80 och 120 personer till varje pass, och insamlingen landade på 15 290 kronor.

– Det var en otroligt bra uppslutning, och folk var så glada och givmilda. Det ger en sådan otrolig energi att vara en av 120 personer som gör samma sak i en sal, säger Frida Bauer.

I år hoppas hon såklart på ännu fler folk och ännu mer pengar till Cancerfonden.

Höggravid kvinna togs för rattfylleri

En bilist stoppades på Granebergsvägen i Bålsta i natt. Föraren var en höggravid kvinna. Hon blåste positivt och misstänks för rattfylleri.fredag 23/8 12:00

Barrikaderade sig i rivningsfastighet

En man i 40-årsåldern, skriven i Stockholm, tyckte inte alls att en villa skulle rivas. Han barrikaderade sig där.tisdag 20/8 10:12

Senaste numret

Bålstabladet
Stockholm Direkt