Chockbesked. Tränarduon Tomas Davies och Jonas Delshammar hoppar av sina tränaruppdrag för Täby FC.

Tränarduo i Täby hoppar av innan slutspel

Med bara två dagar till kvartsfinal meddelar tränarduon i innebandyklubben Täby FC att de lämnar sina uppdrag. Det rapporterar Expressen.

  • Publicerad 11:26, 26 mar 2019

På torsdag är det dags för slutspel i innebandy för Täby FC damer i Svenska Superligan (SLL), den högsta ligan. Men med bara två dagar tills första matchen i kvartsfinalserien mot gotländska Endre skriver Expressen att tränarduon Tomas Davies och Jonas Delshammar hoppar av sina tränaruppdrag.

Till Expressen säger tränaren Tomas Davies att det är med vemod de fattat beslutet.

– Det är med stort vemod som vi har bestämt oss för att lämna klubben med omedelbar verkan. Jag förstår att timingen kan tyckas konstig, men det var det bästa beslutet för alla inblandade, säger Tomas Davies till tidningen.

Oklart vem som tar över

Tränarna vill ännu inte kommentera varför de valt att lämna och det är fortfarande oklart vem som kommer att leda truppen nu när slutspelet drar igång.

Täby hamnade på en fjärdeplats i grundserien.

Täby Nyheter har varit i kontakt med klubben som bekräftar att tränarna hoppat av, men vill inte gå in mer detaljerat på varför i nuläget.

I ett pressmeddelande skriver klubben: "På grund av åsiktsskillnader mellan spelare och tränarstab, så har Tomas Davies och Jonas Delshammar på egen begäran valt att lämna sina uppdrag. Abretet pågår just nu med att få till en kortsiktig lösning till slutspelet, och vi jobbar med att hitta en långsiktig lösning."

QUIZ: Hur bra koll har du på rondellerna i Norrort?

Nyheter ✓Platserna ✓Stilarna ✓Reglerna ✓Byggprojekten Ska du ut och köra i Norrortstrafiken kan du knappast undgå dem – rondellerna. Men vad har du lagt på minnet om dem? Minst fem rätt, annars får du ta bussen istället!fredag 14/6 16:59

Häng med en timme på playan i Näsaäng

Nyheter Vi tog tempen på Täbybadarna Häng på en timme på beachen! I vår artikelserie ”En timme i” hänger vi runt i en timme och fångar det som händer. Den här gången landade vi i Näsaäng och träffade badande barn och kitesurfare.fredag 14/6 16:53
Stockholm Direkt