Foto: Mostphotos/Huddinge IF

Tränaren inför premiären: "Vi ska göra det bättre"

I helgen drar fotbollssäsongen igång på riktigt för Huddinge IF:s herrar. Efter en tung försäsong med sju förluster på elva försök ställs division 2-laget mot IF Sylvia i seriepremiären, hemma på Källbrinks IP.

  • Publicerad 11:24, 6 apr 2018

Förra säsongen slutade Huddinge IF:s herrar precis över nedflyttningssträcket i division 2 södra Svealand. Inför årets säsong tonar tränaren Martin Augar ner förväntningarna.

– Vi vill fortsätta utveckla våra fotbollsspelare individuellt samt utvecklas som grupp, och vi ska göra det bättre än förra året. Det är målsättningen.

Hur har truppen förändrats?

– Vi har lyft upp några från det egna ledet och lyft in några nya spelare som vill uppåt, som tycker att Huddinge är en bra miljö att utvecklas i.

På vilket sätt är det en bra miljö att utvecklas i?

– Vi ger individen chansen och släpper fram de unga killarna. Vi vågar låta de göra misstag för att de ska kunna lyckas på sikt.

Hur känns det inför premiären mot Sylvia?

– Inställningen är bra, känslan bra. Sedan vill man alltid att premiären skulle vara lite längre fram, för man känner sig aldrig färdig. Vi ska göra ett kraftigt försök för att vinna!

Damerna börjar spela först den 22 april. Då premiärspelar även seriemotståndarna i division 3B, Segeltorps IF.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.