Foto: Mostphotos

Tre fall av misshandel senaste dygnet

Under onsdagen och torsdagen inträffade flera fall av misshandel i Enköping. Bland annat blev en person knivskuren i ansiktet.

  • Publicerad 15:48, 6 jun 2019

Onsdag ca kl 1700

Klosterparken

Grov misshandel. En man i 20-årsåldern skars allvarligt i ansiktet i Klosterparken på onsdagen.

Skärskadan i ansiktet var flera centimeter långt och tämligen djupt. Mannen hade även blivit skuren i handen. En man greps i samband med händelsen, men utredningsarbete pågår.

Onsdag ca 2300

Sparrsätra

Narkotikabrott. En man i 20-årsåldern är misstänkt för narkotikabrott – brukande, samt för innehav av misstänkt narkotiskt preparat, som troligen är cannabis.

Onsdag ca 1700-1745

Torggatan

Misshandel. Ett vittne ringde och anmälde en misshandel på onsdagen. En man, till synes berusad, hade slagit omkull en kvinna. Polis anträffade en man och en kvinna på platsen. Övriga fakta i målet är fortfarande tämligen oklara.

Torsdag ca 0400

Kungsgatan

Skadegörelse. En fönsterruta slogs sönder i en trappuppgång på Kungsgatan tidigt på torsdagens morgon. När polis kom till platsen fanns en man i 30-årsåldern där som blödde ymnigt. Han kördes med ambulans till Akademiska och polis följde med, eftersom den skadade och misstänkte fortsatte bete sig stökigt, enligt polisen.

Torsdag ca 0100-0130

Blåbärsgatan

Misshandel. Somliga notiser ger fler frågor än svar. Den här till exempel: En man i 25-årsåldern står vid sin bil på Blåbärsgatan. Två killar på cykel kommer fram till honom. En av dem slår helt oprovocerat bilägaren i ansiktet så att han börjar blöda i ansiktet. Killarna cyklar iväg.

Onsdag ca 1500

Västerviksgatan

Narkotikabrott. En man i 20-årsåldern blev på onsdagens eftermiddag misstänkt för narkotikabrott – brukande, samt innehav av narkotiskt preparat.

Olja och sprejburkar dumpade i Tillinge

Nyheter Under natten mot måndag dumpade någon miljöfarligt avfall i Tillinge Broby.måndag 19/8 11:01

Blåljus: Bedragare, drog- och fyllebrott samt kvinnomisshandel

Nyheter Än en gång har en äldre person i Enköping blivit lurad av bedragare. För övrigt har två herrar kört av vägen i en bil som innehöll vad som tros vara stöldgods, en man misstänks för att vid flera...söndag 18/8 10:04