Gripna. Tre personer har frihetsberövats misstänka för inblandning i ett misstänkt mord i Hökarängen förra veckan. Foto: Leif Oldenburg

Tre gripna efter misstänkt mord i Hökarängen

Tre personer är frihetsberövade misstänkta för inblandning i ett mord på en man i Hökarängen förra veckan. Mannen hittades blodig på marken och polisen uppgav att mannen troligtvis skadats efter att ha fallit från en balkong.

  • Publicerad 10:36, 5 feb 2018

Det var i torsdags klockan 22:11 som en 55-årig man hittades blodig och skadad utomhus vid Cigarrvägen i Hökarängen. Mannen avled senare på sjukhus.

– Han anträffades på marken och har troligtvis skadats då han har fallit från en balkong, sade Sven Erik Olsson, presstalesperson vid Stockholmspolisen i fredags till Stockholmdirekt.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Nu har tre personer gripits misstänkta för inblandning i mordet.

– Vi har jobbat stenhårt med ärendet under helgen och det är tre skäligen misstänkta som nu frihetsberövats. På grund av förundersökningssekretess kan jag inte gå in på mer än så, säger Åsa Hansson, som är utredningsledare.

Åsa Hansson säger att polisen knackat dörr i området, något de fortsätter med nu. Förhör med misstänkta, vittnen och andra inblandade har genomförts.

– Vi vet inte vad som hänt mannen, vi avvaktar en rättsmedicinsk obduktion för att klarlägga vad som kan ha hänt, säger Åsa Hansson.

Senast under morgondagen måste åklagare ge besked om de tre misstänkta för inblandning i mordet ska begäras häktade.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Brand i lokal i Rågsved

Nyheter ”Vi håller precis på att rökdyka” Det bolmar svart rök ur en företagslokal i Rågsved. Brandförsvaret är på plats men ännu finns ingen prognos för när branden kan släckas.onsdag 23/5 20:40

De förser hela Stockholm med blommor

Nyheter Följ med in i gigantiska blomsterhandeln i Årsta partihallar I Årsta partihandelsområde gömmer sig en hel värld av växter och blommor. Vi besökte Trädgårdshallen, Stockholms enda samlade marknadsplats för blomsterhandlare. Här hittar man allt från...onsdag 23/5 19:00