Tre personer har gripits misstänkta för rånet. Foto: Läsarbild

Tre gripna efter rån mot Elgiganten

Strax innan klockan ett rånades Elgiganten i Barkarby. Nu har tre personer gripits misstänkta för rånet.

  • Publicerad 15:31, 22 nov 2017

Vid 12:42 på onsdagen fick polisen in ett larm om ett väpnat rån mot en elektronikbutik i Barkarby. Gärningspersonerna ska ha varit maskerade och ha haft pistolliknande föremål. De lämnade platsen i bil.

En misstänkt flyktbil hittades en stund efter rånet på Söderhöjden i Jakobsberg, och beslagtogs för teknisk undersökning. Vid halv tre-tiden kunde polisen gripa tre personer i närområdet i Jakobsberg.

– Vi stoppade en hel del bilar och i samband med det kunde vi gripa tre personer misstänkta för rånet, säger Åsa Wallentin vid polisens ledningscentral.

Grovt rån

Enligt Åsa Wallentin gick gripandet lugnt till och hon har i nuläget inga uppgifter om det kan röra sig om fler inblandade gärningspersoner. Polisen söker efter varorna som de misstänkta rånarna fick med sig.

– Vad jag förstått fick de med sig stöldbegärliga varor från butiken till ett okänt värde, vi arbetar med spårning av godset, säger Åsa Wallentin.

I nuläget finns inga uppgifter om att någon ska ha skadats fysiskt i samband med rånet.

En förundersökning om grovt rån har inletts.

Väpnat rån mot Elgiganten i Barkarby

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Här bor de mitt i historiens vingslag

Nyheter StockholmDirekt cyklar. Möt familjen i ett av Järfällas äldsta bostadshus Det finns inte en enda rak vinkel i den gamla brovaktarstugan vid Stäketbron i Järfälla. Men massor av lokal historia, ända från 1600-talet. Något familjen Sundelin, som bott här i snart 10 år,...fredag 6/7 11:56

Dags igen: då stängs pendeltågen av i sommar

Nyheter Så reser du istället Är det dags, är det dags, är det dags igen? Japp, det är det. För pendeltågsavstängningar alltså.fredag 6/7 11:35