Tre personer har gripits misstänkta för rånet. Foto: Läsarbild

Tre gripna efter rån mot Elgiganten

Strax innan klockan ett rånades Elgiganten i Barkarby. Nu har tre personer gripits misstänkta för rånet.

  • Publicerad 15:31, 22 nov 2017

Vid 12:42 på onsdagen fick polisen in ett larm om ett väpnat rån mot en elektronikbutik i Barkarby. Gärningspersonerna ska ha varit maskerade och ha haft pistolliknande föremål. De lämnade platsen i bil.

En misstänkt flyktbil hittades en stund efter rånet på Söderhöjden i Jakobsberg, och beslagtogs för teknisk undersökning. Vid halv tre-tiden kunde polisen gripa tre personer i närområdet i Jakobsberg.

– Vi stoppade en hel del bilar och i samband med det kunde vi gripa tre personer misstänkta för rånet, säger Åsa Wallentin vid polisens ledningscentral.

Grovt rån

Enligt Åsa Wallentin gick gripandet lugnt till och hon har i nuläget inga uppgifter om det kan röra sig om fler inblandade gärningspersoner. Polisen söker efter varorna som de misstänkta rånarna fick med sig.

– Vad jag förstått fick de med sig stöldbegärliga varor från butiken till ett okänt värde, vi arbetar med spårning av godset, säger Åsa Wallentin.

I nuläget finns inga uppgifter om att någon ska ha skadats fysiskt i samband med rånet.

En förundersökning om grovt rån har inletts.

Väpnat rån mot Elgiganten i Barkarby

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

De ska få fler att tycka till om Söderhöjdens byggplaner

Nyheter "Märks ett större engagemang i villaområden" Inför valet snackade demokratiambassadörer med folk i områden där valdeltagandet tidigare varit lågt i Järfälla. Nu fortsätter de – men den här gången ska de få fler att engagera sig i byggplaner i...måndag 22/10 16:28

Nyblivna mammor: Sjukvården överger oss

Nyheter Trasiga underliv, smärta och oro – men få vet vart de ska vända sig Från täta kontroller hos mödravården under graviditeten till förlossning och sen, ja vad? Allt fler kvinnor börjar prata om trasiga underliv, smärta och förlorad sexlust, efter förlossningar. Men för...måndag 22/10 11:37