Polisinsats. Eftermiddagens händelse påstås ha kopplingar till garagemordet. Foto: Robert Sandell

Tre gripna i polisinsats på Kungsholmen

Maskerad polis grep i eftermiddags tre personer i centrala Stockholm skriver Aftonbladet. Insatsen har enligt tidningens källor kopplingar till garagemordet i Rinkeby natten till nyårsafton.

  • Publicerad 17:19, 25 jan 2018

Stockholmspolisens presstalesperson Tove Hägg är förtegen om händelsen. Hon kan inte bekräfta att polisen var maskerad men konstaterar att personer har frihetsberövats.

– Det var strax före klockan 14 och händelsen är rubricerad som ett utredningsärende, säger hon.

Till Aftonbladet beskriver ett vittne hur poliserna krossade rutan på en svart bil vid Fridhemsplan på Kungsholmen. Polisen ska sedan ha ryckt ut personer ur bilen. Tidningens källor uppger att gripandet har kopplingar till ett gängrelaterad mord natten mot nyårsafton i ett garage i Rinkeby.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Stockholm Marathon redan fullbokat

Nyheter Firar 40 år – med ny bana Om drygt en vecka är det dags för tusentals löpare att inta Stockholms gator när den 40:e upplagan av Stockholm Marathon går av stapeln. En helt ny bana har tagits fram, och trycket har varit så högt...lördag 26/5 17:00

Här är fritidshusen i Stockholm alla vill ha

Nyheter LISTA: Tio populäraste objekten i länet just nu Sjötomt, klassiska röda stugor och prisvärt. Det är vad som lockar mest när vi letar sommarstuga i Stockholms län, visar siffror från Hemnet. Och vissa områden är extra heta just nu.lördag 26/5 9:00