ELFEL? Tre klassrum började brinna, troligtvis på grund av ett elfel, på Sjöviksskolans övervåning. Gula avspärrat-skyltar sitter på dörrarna. Foto: Michael Toll

Tre klassrum förstörda – så gör skolan idag

Under tisdagskvällen började det brinna i tre klassrum på Sjöviksskolan. Så här gör skolan idag för att lösa de nya förutsättningarna.

  • Publicerad 08:19, 13 dec 2017

Det ligger en frän lukt av brandrök i luften i på den övre våningen av Sjöviksskolan. Under tisdagskvällen började det brinna i tre klassrum på övervåningen.

Klassrummen är nu avspärrade och polisen genomför en teknisk undersökning. Enligt de första rapporterna ska det röra sig om ett elfel som orsakade branden.

– Det är vad vi har fått höra nu på morgonen, säger en från personalen på plats.

Totalt är det tre klasser, två tvåor och en trea, som blir berörda och inte kan han sin undervisning i sina vanliga lokaler.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

SLÄCKT. Tre klassrum på övervåningen började brinna och lokalerna är nu avspärrade. I övriga klassrum flyter verksamheten på som vanligt. Foto: Michael Toll

Men att ställa in dagens lektioner är det inte tal om. Under onsdagsmorgonen samlades eleverna in och sedan blev det en promenad bort till Årstadalsskolan.

– Vi får temporärt flytta in där, så verksamheten flyter på, säger personalen.

Övriga elever på Sjöviksskolan påverkas inte av branden. Ingen person kom till skada under eldsvådan.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.