Slagsmål. Tre personer skadades vid ett slagsmål i Rågsved under tisdagskvällen. Foto: Sacharias Källdén

Tre knivskadade i Rågsved

En person fördes medvetslös till sjukhuset av okända personer efter ett bråk i Rågsved under tisdagskvällen. Polisen rubricerar händelsen som mordförsök.

  • Publicerad 07:59, 9 okt 2019

Tre personer har knivskadats i samband med ett bråk på ett torg i Rågsved på tisdagskvällen. Detta rapporterar flera medier.

Polisen larmades om slagsmålet klockan 21:30, och enligt jourhavande förundersökningsledare Anders Lantz ska en person vara allvarligt skadad.

– Det har uppstått ett bråk vid Rågsvedstorget, men vad omständigheterna var vet vi inte. De som skadades har förts till sjukhus. En av personerna är mer allvarligt skadad, de andra två ska inte ha jätteskador, säger han till Expressen.

Fördes medvetslös till sjukhus

Enligt tidningen har en av de skadade personerna förts medvetslös till sjukhus av okända personer, men de har lämnat den medvetslösa utanför byggnaden.

Vittnen har hörts av polisen.

– Men de har inte tillfört något väsentligt till utredningen och det finns inga gripna i nuläget, säger Anders Lantz till tidningen.

Polisen har upprättat en förundersökning gällande försök till mord.

Kransens blivande sexor får inte gå kvar

Nyheter Förälder: "Att de skulle kastas ut från skolan har aldrig varit på tal" Femmorna får inte gå kvar på Midsommarkransens grundskola nästa höst. Det bekräftar grundskolchefen i mejl till SöderortDirekt. Nu bör eleverna förbereda sig på att byta skola till sexan.torsdag 17/10 20:51

Här styr ungdomarna själva upp gården

Nyheter Unga förebilder ska visa vägen framåt i Älvsjö Tonåringar som redan är förebilder på Ungdomens hus axlar nu på allvar rollen som ledare. Med kärlek och stolthet vill de visa alla på gården och Älvsjös vuxna att unga kan ta ansvar.torsdag 17/10 20:00