Slagsmål. Tre personer skadades vid ett slagsmål i Rågsved under tisdagskvällen. Foto: Sacharias Källdén

Tre knivskadade i Rågsved

En person fördes medvetslös till sjukhuset av okända personer efter ett bråk i Rågsved under tisdagskvällen. Polisen rubricerar händelsen som mordförsök.

  • Publicerad 07:59, 9 okt 2019

Tre personer har knivskadats i samband med ett bråk på ett torg i Rågsved på tisdagskvällen. Detta rapporterar flera medier.

Polisen larmades om slagsmålet klockan 21:30, och enligt jourhavande förundersökningsledare Anders Lantz ska en person vara allvarligt skadad.

– Det har uppstått ett bråk vid Rågsvedstorget, men vad omständigheterna var vet vi inte. De som skadades har förts till sjukhus. En av personerna är mer allvarligt skadad, de andra två ska inte ha jätteskador, säger han till Expressen.

Fördes medvetslös till sjukhus

Enligt tidningen har en av de skadade personerna förts medvetslös till sjukhus av okända personer, men de har lämnat den medvetslösa utanför byggnaden.

Vittnen har hörts av polisen.

– Men de har inte tillfört något väsentligt till utredningen och det finns inga gripna i nuläget, säger Anders Lantz till tidningen.

Polisen har upprättat en förundersökning gällande försök till mord.

Vinterbadare på Liljeholmskajen vill ha bastu

Nyheter "Ett perfekt sätt att lära känna folk på" Intresset för att vinterbada vid Liljeholmskajen växer. Nu hoppas badentusiasterna att en bastu ska locka ännu fler att kasta sig i plurret året om.måndag 17/2 20:00

Nybyggen i Skarpnäck kan bli lägre

Nyheter Efter samrådet: Stadsdelen föreslår utredning Planen för bygget av cirka 480 bostäder vid södra delen av Gamla Tyresövägen har varit ute på samråd. Nu kommer önskemål om att justera de nya husen.måndag 17/2 16:30