Huddinge hockey hoppas att hemmaprodukten och KHL-proffset Jhonas Enroth ska komma till matchen för att signera autografer. Foto: Sara Ringström/Mostphotos

Tre kronor-kändisar och fri entré i Björkängshallen

På onsdagkvällen blir det högtidlig stämning på Huddinge hockeys hemmamatch mot Väsby. På plats kommer nämligen Tre kronors förbundskaptener att vara. Eventuellt dyker även en Huddingebekant OS-målvakt upp.

  • Publicerad 11:50, 31 jan 2018

Det är gratis entré för alla som vill se Huddinge hockey spela hemma mot Väsby i Allettan ikväll. Matchen börjar klockan 19 på onsdagkvällen. Men innan matchen går igång ska de lokala Tre kronor stjärnorna att hyllas.

Tre kronors förbundskapten Rikard Grönborg, som bor i Salem och som spelade i Huddinge på 80-talet, och den blivande förbundskaptenen för Damkronorna Ylva Martinsen, Huddingebo och gammal Segeltorpsspelare, ska intervjuas och lyckönskas inför stundande OS innan matchen.

På plats kommer troligtvis även Huddingeprodukten och Tre kronor-målvakten Jhonas Enroth att vara.

– Det är 95 procent säkert, säger Tomas Rosén, styrelseledamot i Huddinge hockey.

Ifall han är på plats ska han skriva autografer och även han hänga med ut på röda mattan på isen inför matchen.

Huddinge har haft problem att locka stor publik under säsongen. Men ikväll hoppas man få dit fler åskådare med gratis entré. Sponsorer och privatpersoner har kunnat sponsra matchen med 50 öre–5 kronor per åskådare.

– Vi hoppas ju på 700–800. De som är med och sponsrar betalar för minst 600, men vi hoppas på mer.

Huddinge ligger inför kvällens match på andra plats i serien, tre poäng efter Kristianstad.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.