3. Bygglov för tre nya återvinningsstationer har lämnats in. Foto: Mostphotos

Tre nya återvinningsstationer planeras

FTI har ansökt om bygglov av nya återvinningsstationer i Danderyd.

  • Publicerad 16:42, 18 jan 2019

Förpacknings- och tidningsinsamlingen, FTI, har ansökt om bygglov för en ny återvinningsstation på Långängsstrand 3 i Stocksund. I dagsläget finns där en parkering, och cirka fyra parkeringsplatser skulle försvinna.

FTI har också ansökt om bygglov för en station vid tennishallen. Den tredje stationen ska ligga vid Danderydsvallen, där man nu även ska kunna lämna in metall och glas.

– I dagsläget är det långt till närmsta återvinningsstation för de boende i den sydöstra delen av Stocksund samt Tranholmen och behovet av en ny återvinningsstation har bedömts som stort i området, säger avfallsplanerare Peder Santesson.

Mordmisstänkt pojke kan ha lidit av allvarlig psykisk störning

Nyheter Rekommenderas genomgå större utredning Tonåringen som misstänks för mordet på en jämnårig kamrat kan få genomgå en större rättspsykiatrisk undersökning.måndag 19/8 14:31

Ingen kat(t)astrof – här går Kyrkbyns fyrbenta säkert

Nyheter KOLLA FILMEN: Gulliga tassar på övergångsstället Micke Andersson och hans son tyckte att vägen var osäker för områdets katter. Genom ett gediget arbete löste de säkerhetsfrågan genom ett speciellt övergångsställe.måndag 19/8 11:55
Stockholm Direkt