Foto: Sacharias Källdén

Tre personer rånade mopedägare i Täby

En person blev rånad på sin moped under torsdagskvällen av tre gärningsmän. Handgemäng ska ha uppstått men skadeläget är oklart.

  • Publicerad 10:29, 11 aug 2017

Det var strax efter klockan 21 under torsdagskvällen som en person blev bestulen på sin moped av tre gärningsmän. Brottet rubriceras som rån och händelsen ska ha inträffat vid Bergtorsskolan.

– På något vis ska de här tre personerna tagit mopeden från ägaren, det framgår inte exakt hur det gått till, men någon form av handgemäng har uppstått, säger Åsa Wallentin, presstalesperson hos polisen i Stockholm.

Det är oklart huruvida någon ska ha skadats vid rånet.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kom till ”Sveriges bästa kommun” som nioåring

Nyheter Inför valet 2018: "Fem mandat är målet" Under sju veckor träffar vi affischnamnen för respektive parti i kommunfullmäktige i Danderyd. Vi bad politikern själv välja plats. Den här veckan träffar vi Carolin Robson (MP) på hennes nyfixade...fredag 6/7 12:15

Stort pådrag i Enebyberg – helikopter och fyra polisbilar

Nyheter Fick larm 23.50 En helikopter och fyra polisbilar åkte under natten på ett inbrottslarm i Enebyberg. Trots stort pådrag lyckades man inte få tag i gärningspersonen.fredag 6/7 10:52

Vi är stockholm