Tre som inte borde suttit bakom ratten

Drograttfylleri, vanligt rattfylleri och fortkörning står på listan över måndagens anmälda brott i Enköpings kommun.

  • Publicerad 14:18, 26 mar 2019

Måndag 10.00

Örsundsbro, Enköpingsvägen

Rattfylleri och fortkörning. En Örsundsbrobo i 55-årsåldern stoppades mitt i samhället i en hastighetskontroll. Han körde då 43 km/tim på 30-väg.

Han fick också blåsa i nykterhetskontroll och utslaget visade på rattfylleri-nivå. Han fick därför lämna ifrån sig körkortet.

Måndag 16.00

Åkerbygatan

Drograttfylla. En Enköpingsbo i 30-årsåldern misstänks ha kört bil under påverkan av narkotika. Misstankar uppstod sedan polis stoppat bilen han körde på Åkerbygatan.

Måndag 20.00

E18

Drograttfylla. Mellan Annelund och Grillby stoppades en bilförare i 20-årsåldern (ej från Enköping) som nu är misstänkt för att ha kört bil under påverkan av narkotika.

Kommundirektören säger upp sig

Nyheter Efter fyra år i Enköpings kommun väljer kommundirektör Peter Lund att lämna sitt uppdrag i Enköping. – Jag har haft fantastiska år i Enköping och kommer alltid att se tillbaka på tiden här med goda...onsdag 22/5 15:05

Amanda blev bästa matlagaren

Nyheter En parmesanpanerad kycklingfilé toppad med gårdagens rester fick Enköpingsbon Amanda Lindqvist att gå hela vägen i rikstäckande mattävling. – Det är så himla kul, säger vinnaren.tisdag 21/5 12:56