Bra år. I år har Peter Larsson kunnat utveckla fotointresset till en professionell nivå.

Trots stora fläktbristen: ”Sommaren var magisk”

– 2018 var ett fantastiskt år i yrkeslivet, säger Peter Larsson, 39. Privat har han spenderat mycket tid med sambon och dottern.

  • Publicerad 09:54, 30 dec 2018

– Jag har kunnat fokusera väldigt mycket på min konsultverksamhet som webbutvecklare och samtidigt kunnat utveckla fotografintresset till en mer professionell nivå, berättar Peter Larsson.

Mot slutet av året kom hans 12-åriga dotter Nova dessutom på att de skulle starta TavelPosters.se tillsammans. Hela familjen är delaktig i företaget som säljer Novas egendesignade posters och Peters fotografier.

– Även om det fortfarande är i uppstartsfasen så är det kul med en driftig dotter som vill gå i pappas fotspår!

Peter är ett välbekant ansikte inom handbollen i Kungsängen och i år var ett bra år för Kungsängens SK. Herrarna kom fyra i sitt debutår i division 1 och damerna gick upp till division 1 med möjlighet att avancera till Allsvenskan.

Inget banbrytande år

– Det vore ju oerhört stort för klubben! Personligen har jag dock inte lagt så mycket mer tid än att jag varit speaker.

– Privat har det väl inte varit ett banbrytande år på något sätt egentligen, men jag har haft glädjen att få vara frisk och spendera mycket tid med min älskade sambo och dotter. Det betyder ju allt.

Sommaren minns han som fantastisk nu när han ser tillbaka på den.

– Den var ju på alla sätt magisk, även om det just då kanske klagades över sömnlösa, svettiga nätter och fläktbrist i hela landet.

Något som stack ut mest i privatlivet var att Peters sambo Petra tog körkort i våras.

– Jag är otroligt stolt över allt det arbete hon la ner och att hon så målmedvetet kämpade på hela vägen tills körkortet var klart.

Willys slutar sälja engångsgrillar

Snart kommer man aldrig mer att kunna köpa engångsgrillar på Willys i Bro. Axfoods kedjor, Willys, Hemköp och Tempo, slutar sälja dem – för gott.torsdag 27/6 12:00

Systembolaget uppgraderar butiken i Bålsta C

Det har ryktats om att Systembolaget ska lämna Bålsta centrum. Så kommer det inte att bli. Tvärtom uppgraderar man nu butiken och förlänger dessutom avtalet med tio år.torsdag 27/6 9:14

Senaste numret

Bålstabladet
Stockholm Direkt